Top 100 Logistiek Dienstverleners 2016

Wij feliciteren al onze klanten die in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2016 staan! Logistiek heeft samen met Buck Consultants dit jaar voor de vijftiende keer de Top 100 logistiek dienstverleners uitgegeven. Via een enquête is bedrijven gevraagd naar de belangrijkste aandachtspunten en de kansen waar ze op zijn ingesprongen. De dynamische wereld dwingt bedrijven ertoe om grip te krijgen op hun logistieke kosten en deadlines. Bedrijven moeten dus open staan voor ketenregie. Yellowstar helpt bedrijven om hun Supply Chain te coachen. 

top 100 logistiek

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen. Dankzij het portal boekt Vonk en Co nu tijdwinst.

Lees meer →
Referenties

Caliber opent winkels twee weken sneller dankzij oplossing Yellowstar

Caliber houdt zich bezig met een bijzondere supply chain nichemarkt, namelijk wereldwijd support bij het openen van winkelketens. Op basis van project based logistiek biedt het bedrijf end to-end visibility vanaf het ontwerp tot de oplevering van een winkelinrichting.

Lees meer →
Nieuws & Events

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. U voelt zich regelmatig als een held op sokken. Download ons allernieuwste trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →