Star Flow Supply Chain

Regie over iedere gewenste keten

Star Flow Supply Chain biedt verladers, producenten, handelsondernemingen, retailers en 4 PL’s de ketenregie over de logistiek van iedere gewenste handelsketen. Zowel de eindklant als alle betrokken schakels (warehouses, service-organisaties, vervoerders, logistiek dienstverleners etc) worden eenvoudig via internet aangesloten. Elke partij kan zo zelf en in onderlinge samenhang optimaal acteren. Een control tower voor elke deelnemer in de keten geeft real-time inzicht en biedt de mogelijkheid constant op het juiste moment bij te sturen. Van productie, via voorraadbeheer tot levering: alle logistieke stappen vloeien naadloos in elkaar over. Zowel u als uw eindklant genieten van volledige ketentransparantie en kunnen maximaal presteren.

 

Star Flow Supply Chain geeft u regie over uw keten

Sterk verbeterde ketensamenwerking

U en uw klanten hebben continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen

Snellere levertijden door zichtbaarheid

Met transparantie in de keten en end-to-end visibility worden de levertijden versneld

20% minder tijd kwijt aan controles

Een gestructureerd overzicht zorgt voor een centrale logistieke planning en inzicht in afwijkingen

Ketenpartijen kunnen makkelijk aanschakelen

U bepaalt zelf met welke logistieke schakels u data wilt delen en samenwerken

Transportkosten besparing van 10%

Lagere transportkosten door efficiëntere communicatie tussen logistiek en andere afdelingen

Logistiek voorraadbeheer

Minder her-bestellingen: minimalisering van de kans op onvindbaarheid of verlies van goederen

Wat klanten van Star Flow vinden

HOE STAR FLOW WERKT

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor wie is Star Flow Supply Chain?

  • Verladers
  • Producenten
  • Logistiek dienstverleners
  • Handelsondernemingen
  • Retailers

Is Star Flow inclusief: WMS, TMS, Order Management en Freight Management?

Ja, Star Flow bevat alle kernelementen van een standaard WMS, OMS, FMS en TMS systeem.

Is Star Flow Supply Chain een informatie-platform?

Ja, het stelt u in staat om alle gewenste informatie uit te wisselen met alle schakels in uw keten. Uw ketenpartijen kunnen zelfs de informatie weer delen met hun schakels (klanten, leveranciers en toeleveranciers etc).

Is Star Flow Supply Chain gebouwd op basis van web-socket-technologie?

Ja, de informatie is altijd realtime, up to date en centraal beschikbaar zonder dat u uw scherm hoeft te refreshen.  

Is Star Flow Supply Chain web-based?

Ja, hierdoor is uw informatie via een browser op al uw devices, 24/7, toegankelijk.

Hoe werkt de geïntegreerde warehouse app crossdock++?

Star Flow heeft een geïntegreerde warehouse module en bijbehorende app, zodat u precies weet welke voorraad er op de verschillende warehouse locaties in de keten ligt. Daarnaast worden knelpunten pro-actief gesignaleerd bij de betreffende ketenpartij zodat er op tijd bijgestuurd kan worden.

Ook bij project gebaseerde logistieke operaties kunt u met de warehouse module, waar ook ter wereld, eenvoudig en snel warehouses opzetten. De beheerder van uw warehouse of uw pop-up magazijn heeft goed en centraal overzicht. Via zijn mobiele telefoon kan hij of zij de warehouse app downloaden en direct zendingen scannen, pick en pack, foto’s maken en non-conformiteit registraties (NCR’s) melden. Zo weet u precies wat de actuele voorraad is per locatie.

Hoe past Star Flow Supply Chain binnen de Star Suite?

Star Flow Supply Chain maakt gebruik van alle producten uit de Star Suite van Yellowstar daarnaast is het mogelijk om specifieke supply chain elementen toe te voegen op basis van uw wensen.

Hoe stuurt u uw keten aan volgens de vastgestelde richtlijnen?

U wilt uw keten aansturen volgens vooraf gedefinieerde logistieke scenario’s. Uw ketenpartijen kunnen deze vervolgens inrichten volgens de vastgestelde administratieve- en logistieke stappen om zo het proces zo efficiënt mogelijk aan te sturen. De workflow module signaleert de afwijkingen en knelpunten en maakt proactief meldingen bij de desbetreffende interne afdelingen en partijen in de logistieke keten.

Kan ik hosting onderbrengen bij Yellowstar?

Jazeker, wanneer gebruikt wordt gemaakt van de hosting dienstverlening bij Yellowstar, in vergelijking met een situatie waarin u zelf verantwoordelijk bent voor de hosting van de Yellowstar-applicaties, ervaart u een aantal zekerheden en voordelen. Grofweg kunnen deze voordelen onderverdeeld worden in operationele-, financiële- en compliance gerelateerde aspecten.Lees alle voordelen in ons artikel over hosting bij Yellowstar.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Caliber opent winkels twee weken sneller dankzij oplossing Yellowstar

Caliber houdt zich bezig met een bijzondere supply chain nichemarkt, namelijk wereldwijd support bij het openen van winkelketens. Op basis van project based logistiek biedt het bedrijf end to-end visibility vanaf het ontwerp tot de oplevering van een winkelinrichting.

Lees meer →
Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren en te digitaliseren, zowel binnen de eigen organisatie als bij ketenpartners.

Lees meer →
Nieuws & Events

Infographic: Innovatiestrategie voor productie, handel en retail

Er is heel wat gaande in de logistieke wereld. Steeds meer en steeds kleinere zendingen in steeds kortere tijd. Aan de hand van een aantal interessante stellingen nemen we u aan de hand en geven inzichten om u goed voor te bereiden op 2030. Bekijk de infographic.

Lees meer →