Star Talk

Logistieke module voor sociale supply chain communicatie


Rechtstreeks communiceren met de juiste personen in een logistieke keten

Bij een probleem in de supply chain wilt u meteen de juiste persoon spreken
Zo nodig met meerdere schakels in de keten tegelijkertijd kunnen overleggen
En daarbij automatisch de noodzakelijke gegevens meesturen

Maar hoe doet u dat?

Star Talk biedt een extra module binnen Star Flow Supply Chain, Star Portal Customers en Star Portal Carriers voor sociale supply chain communicatie. Via Star Talk kunnen de juiste personen in een logistieke keten direct onderling met elkaar afstemmen. Zonder voorafgaande zoektocht, met vaak vele vergeefse belletjes en e-mails naar wie aan te spreken. Irritatie en tijdverlies worden daarmee voorkomen. Star Talk brengt de experts rechtstreeks met elkaar in contact. Bijvoorbeeld bij een probleem met een order, een knelpunt in de planning of een lastige vraag.

Star Talk integreert de belangrijkste instant messaging aanbieders, zoals Telegram, Skype en Whatsapp. Voor elke logistieke stroom zijn in Star Talk de gewenste sociale koppelingen te maken. Op het moment dat het nodig is, kunt u vervolgens met één druk op de knop rechtstreeks met de juiste personen communiceren. Ordergegevens en dergelijke worden direct meegestuurd c.q. vastgelegd. Opzoeken en overtypen is niet nodig. De mens-tot-mens communicatie via Star Talk maakt supply chains zo nóg efficiënter en socialer.

Star Talk zorgt ervoor dat kennis beter gedeeld wordt

Kennis delen was nog nooit zo makkelijk

Werk tegelijkertijd en realtime aan een oplossing voor een specifieke vraag of uitdaging

Transportkosten besparing van 10%

Lagere transportkosten door efficiëntere communicatie tussen afdelingen

Proactieve alerts

Door middel van proactieve alerts over afwijkingen in de planning kunt u via Star Talk direct ingrijpen

Realtime informatie

Krijg continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen

Snel contact door single sign on

Star Talk verbindt verschillende instant messaging aanbieders in uw logistiek web portaal

Voorkom irritatie en tijd verlies

Direct online in contact met de juiste partijen om uw logistieke uitdaging op te lossen

Wat klanten van Star Talk vinden

Star Talk
“Via Star Talk ontvangen we via Whatsapp pro-actieve alerts bij afwijkingen of bottlenecks in de planning. We kunnen dan direct ingrijpen. Zo houden we de regie en onze social supply chain processen overzichtelijk, voorspelbaar en betrouwbaar.”

Hoe Star Talk werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Talk?

Star Talk is een Social Supply Chain Communicatie Module, bovenop de nieuwste Oracle-technieken. Bij problemen en vragen in het logistieke proces kunnen betrokken partijen drempelloos met elkaar in contact komen. Hierdoor ontstaan er geen vertragingen in uw supply chain. We kunnen Star Talk ook aanbieden in een snelle, professionele apps voor Android en IOS ontwikkelen.

Star Talk heeft een notificatie module voor proactieve alerts, een chat module (Telegram, Skype en Whatsapp) en een Q&A interface Deze componenten zorgen ervoor dat de communicatie ondersteund wordt. Het gebruik van Star Talk wordt in het systeem geregistreerd zodat u kunt bepalen of er corrigerende preventieve acties genomen dienen te worden.

Kan ik hosting onderbrengen bij Yellowstar?

Jazeker, wanneer gebruikt wordt gemaakt van de hosting dienstverlening bij Yellowstar, in vergelijking met een situatie waarin u zelf verantwoordelijk bent voor de hosting van de Yellowstar-applicaties, ervaart u een aantal zekerheden en voordelen. Grofweg kunnen deze voordelen onderverdeeld worden in operationele-, financiële- en compliance gerelateerde aspecten. 

Lees alle voordelen in ons artikel over hosting bij Yellowstar.

Hoe past Star Talk in de Star Suite?

Waar Star Connect de machine-tot-machine en Star Portal de mens-to-machine communicatie faciliteert, verzorgt Star Talk de mens-tot-mens communicatie. De Star Talk werkt alleen in combinatie met een of meerdere modules uit de Star Suite.

Yellowstar - altijd in beweging

Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren.

Lees meer →
Downloads

Whitepaper: Logistieke innovatie is inmiddels een must

Innoveren in de logistiek is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. IT-tools helpen u hierbij. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers.

Lees meer →
Nieuws & Events

Infographic: uitdagingen voor de logistiek manager

Personeel en innovaties zijn uw grootste uitdagingen. Hoe vindt u gekwalificeerd personeel en hoe blijft u voor op uw concurrentie? Voor alle uitdagingen bestaan oplossingen, of zijn die te creëren. IT speelt hierin een steeds grotere rol.

Lees meer →