Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module


Social Media Interfacing Module

Star Talk zorgt voor mens-tot-mens communicatie bij order- en planningsknelpunten en lastige vragen. Hierdoor kunt u direct met uw experts in contact komen om de problemen en vragen direct op te lossen als ze ontstaan zodat er geen schade, irritatie en tijd verlies ontstaat. Dit supply chain-communicatieproces wordt door de invloed van e-commerce steeds noodzakelijker. Star Talk integreert de belangrijkste instant messaging aanbieders, zoals Telegram, Skype en Whatsapp. Star Talk brengt u direct in contact met de juiste personen en maakt de supply chain nóg efficiënter en socialer.

Star Talk zorgt ervoor dat kennis beter gedeeld wordt

Kennis delen was nog nooit zo makkelijk

Werk tegelijkertijd en realtime aan een oplossing voor een specifieke vraag of uitdaging

Transportkosten besparing van 10%

Lagere transportkosten door efficiëntere communicatie tussen logistiek en andere afdelingen

Proactieve alerts

Door middel van proactieve alerts over afwijkingen in de planning kunt u via Star Talk direct ingrijpen

Realtime informatie

Krijg continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen

Snel contact door single sign on

Star Talk verbindt verschillende instant messaging aanbieders in uw logistiek web portaal

Voorkom irritatie en tijd verlies

Door Star Talk komt u online direct met de juiste partijen in contact om uw logistieke uitdaging op te lossen

Wat klanten van Star Talk vinden

Star Talk
“Via Star Talk ontvangen we via Whatsapp pro-actieve alerts als de planning in gevaar komt. We kunnen dan direct ingrijpen. Zo houden we de regie en onze supply chain processen overzichtelijk, voorspelbaar en betrouwbaar.”

Hoe Star Talk werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Talk?

Star Talk is een Social Supply Chain Communicatie Module, bovenop de nieuwste Oracle-technieken. Bij problemen en vragen in het logistieke proces kunnen betrokken partijen drempelloos met elkaar in contact komen. Hierdoor ontstaan er geen vertragingen in uw supply chain. We kunnen Star Talk ook aanbieden in een snelle, professionele apps voor Android en IOS ontwikkelen.

Star Talk heeft een notificatie module voor proactieve alerts, een chat module (Telegram, Skype en Whatsapp) en een Q&A interface Deze componenten zorgen ervoor dat de communicatie ondersteund wordt. Het gebruik van Star Talk wordt in het systeem geregistreerd zodat u kunt bepalen of er corrigerende preventieve acties genomen dienen te worden.

Hoe past Star Talk in de Star Suite?

Waar Star Connect de machine-tot-machine en Star Access de mens-to-machine communicatie faciliteert, verzorgt StarTalk de mens-tot-mens communicatie. De Star Talk werkt alleen in combinatie met een of meerdere modules uit de Star Suite.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Star Access (logistiek web portaal)

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →