Star Talk

Communicatie en Collaboratie platform voor Logistiek


Supply Chain Social Media Interfacing en Collaboration

Waar Star Connect de machine-to-machine en Star Acces de man-to-machine communicatie faciliteert, verzorgt Star Talk de man-to-man communicatie in de logistieke keten om de laatste onvolkomenheden eruit te filteren. Naast het uitwisselen van relevante order- en executieinformatie, staat ook het delen van kennis centraal. Star Talk integreert de belangrijkste instant messaging aanbieders, zoals Skype, Telegram, Facebook Messenger, Slack, Whatsapp, LinkedIn. Star Talk brengt u direct in contact met de juiste personen en maakt de supply chain nóg socialer.

Star Talk zorgt ervoor dat kennis beter gedeeld wordt

Proactieve alerts

Proactieve alerts ontvangen en ingrijpen

Realtime informatie

Realtime inzicht in orderinformatie

Snel contact

Direct contact leggen met de juiste persoon

Online overleggen

Met de juiste mensen online overleggen

Efficiënt werken

Met meerdere mensen real time in een document werken

Kennis delen

Beter en sneller kennis delen

Wat klanten van Star Talk vinden

Star Talk
“Via Star Talk ontvangen we via Whatsapp proactieve alerts als de planning in gevaar loopt. We kunnen dan direct ingrijpen en serieuze problemen voorkomen. Zo houden we de regie en onze processen overzichtelijk en voorspelbaar.”

Hoe Star Talk werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Talk?

Star Talk is een communicatieplatform, bovenop de nieuwste Oracle-technieken, om logistieke processen in de supply chain en mensen te verbinden, de keten te verkorten en te versnellen. Door de wrapper om onze webapplicatie heen kunnen wij snelle, professionele apps voor Android en IOS ontwikkelen. Star Talk heeft een notificatie module voor proactieve alerts, web socket, een chat module (Skype, Facebook Messenger, Slack, Whats app, LinkedIn), Q & A interface, GPS Geofencing module, Maps integration.

Is Star Talk ook compatibel met Internet of Things (IoT)?

Ja, Star Talk is compatibel met de nieuwste IoT devices en toegankelijk met RESTful webtechniek. Hierbij worden commando’s uitgevoerd zonder toetsenbord of met spraakherkenning ondersteund door Amazon Alexa.