Over ons

Bij Yellowstar bundelen wij brede kennis over IT en logistiek in onderscheidende software. De supply chains van onze klanten in productie, handel en retail maken wij via innovatieve IT-oplossingen volledig transparant en proactief planbaar. Maar ook realiseren wij voor logistieke dienstverleners intermodale transport management systems (TMS), dynamische planborden, terminal operating systems (TOS) en portalen voor proactieve informatie-uitwisseling met klanten, leveranciers, vervoerders en/of ontvangers. 

Ketensamenwerking centraal

In al onze oplossingen staat ketensamenwerking centraal. Voor ons is dat dé sleutel voor het real-time stroomlijnen van supply chains en het 24/7 optimaal functioneren van operationele logistieke systemen. Via onze agile/scrum projectaanpak werken wij stap voor stap samen met de klant naar het afgesproken einddoel. Het resultaat voor zijn operatie: bewezen meer efficiency, betere dienstverlening, lagere kosten, hogere omzetten en minder verspilling, wat tegelijkertijd zorgt voor een kleinere CO2-voetafdruk. Veel van onze software werkt direct bovenop bestaande systemen. Iedere gebruiker kan op zijn eigen manier blijven opereren en toch innoveren.

Mensen maken het verschil

Internettechnologie biedt ons de unieke mogelijkheid om alle schakels in een logistieke keten naadloos met elkaar te laten samenwerken. Gebruikers zitten zelf mee aan het stuur en hebben voor dit doel elk hun eigen gepersonaliseerde dashboard. Onze ‘IT for social supply chains’ maakt op deze manier het werken voor iedereen leuker en de output vele malen beter.

Passie voor logistiek en IT

Yellowstar is onderdeel van de ICT Group. Sinds onze oprichting in 2009 zijn wij op een gezonde manier snel gegroeid. Met tegenwoordig meer dan 85 enthousiaste ‘Stars’ opereren wij vanuit kantoren in Nederland en Duitsland én bij onze opdrachtgevers. Wat ons drijft is onze gezamenlijke passie voor IT en logistiek. Wat ons typeert is onze vrolijkheid, grote kennis en de bereidheid om die te delen. Onze ISO 9001:2015 certificering vormt daarbij een extra kwaliteitsgarantie. Iedereen in de logistiek kan via onze sociale IT-oplossingen slimmer, efficiënter en leuker (samen)werken, met tastbare resultaten. ‘Plan yourself a smile!’