Over ons

Supply Chain IT Solutions

Meer dan 15 jaar ervaring in ICT en Logistiek

Yellowstar Solutions is opgericht met als doel om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Yellowstar is begonnen met het idee dat het anders kan én moet binnen de logistieke automatisering: niet meer het verkopen van grote pakketten met een lange implementatietijd maar to-the-point oplossingen die zich kenmerken door een hoge ROI en korte implementatietijd. Bijna alle ‘stars’ in ons dynamisch bedrijf hebben meer dan 15 jaar ervaring in de combinatie IT en Logistiek. 

Bij Yellowstar ervaart u volledige vrijheid, gezien het feit dat onze applicaties altijd intern kunnen worden doorontwikkeld. Zo profiteert u van flexibele IT-oplossingen en bent u in staat om op ieder moment overstappen naar een andere IT-leverancier. FLEXIBILITEIT wordt door ons vertaald in VRIJHEID!

Begonnen omdat dingen anders moeten en kunnen zijn

Yellowstar wil de logistieke keten en onderliggende processen voorspelbaar maken door organisaties en mensen, kennis en inzichten te laten delen. Hierdoor is men altijd in staat zeer efficiënt, direct en scherp te kunnen handelen. 

Aanpak: 'Agile' scrum project methode

Scrum is een moderne (software) ontwikkelmethode om op een zeer effectieve manier projecten succesvol en snel op te leveren met veel draagvlak. Met Scrum bent u eindelijk verlost van die klassieke langdurige projecten met een steeds veranderend en onoverzichtelijk einde! U werkt alleen nog maar in beheersbare & kortcyclische projecten. Iedere implementatie bestaat uit diverse korte, overzichtelijke sprints met een vooraf overeengekomen functionaliteit. De doorlooptijd van een sprint is nooit langer dan 2-3 weken en altijd wordt er een werkende fase opgeleverd. Door het werken met sprints houdt u altijd 100 % inzicht in de voortgang van het project. Na de oplevering kan er besloten worden om verder te gaan of om even te stoppen. Goed beheersbaar dus en goed voor u en uw portemonnee.

Niet meer afhankelijk van uw software leverancier

We maken gebruik van de webtechnologie van Oracle (APEX). Met deze technologie kunnen we razendsnel, eenvoudig en gecontroleerd uw web applicatie ontwikkelen en beheren, inclusief alle bijbehorende beveiligingsniveaus. Onze applicaties kunnen lokaal geïnstalleerd worden, maar draaien ook als SaaS oplossing in de Cloud. Dezelfde webtechnologie gebruiken wij ook voor het ontwikkelen van onze interne modules en applicaties: “eat your own dog food”. Hierdoor kunnen we proactief verbeteringen signaleren en doorvoeren. We plaatsen de volledige omgeving bij u in huis, zodat u zelf de gelegenheid heeft de functionaliteit te beheren / ontwikkelen indien hier behoefte aan is. Met onze open markt benadering bent u niet meer volledig afhankelijk van uw software leverancier. Flexibiliteit wordt vertaalt in vrijheid! 

Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle

Van informatie naar inzicht

Iedere gebruiker in de keten kan een eigen dashboard samenstellen. Zo ziet u ketenproblemen vroegtijdig ontstaan en kan iedereen zelfstandig ingrijpen. Alleen samen kunt u de logistieke keten continu verbeteren.

Van verrassing naar controle

Yellowstar verbindt alle personen in de keten met sociale en mobiele apps. Daarbij voorkomt u fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en eindeloze discussies. Stop verspilling van tijd, geld en goederen!

Van werkdruk naar werkplezier

Automatiseren is een feestje! Door alle personen in de keten met elkaar te verbinden, vermindert de administratieve werkdruk en houden uw medewerkers meer tijd over om te investeren in de klantrelatie. Plan yourself a smile!