Over ons

Yellowstar verbindt, verkort en versnelt logistieke ketens en maakt deze volledig voorspelbaar. Over bestaande systemen heen bieden wij bedrijven real-time zicht op hun supply chains. Wij overzien de gehele keten. Daarin zijn wij echt anders dan anderen. Internettechnologie biedt ons de unieke mogelijkheid mensen met elkaar te verbinden en systemen sociaal te maken. Afdelingen, toeleveranciers, klanten en hun klanten kunnen naadloos met elkaar samenwerken.

IT-kennis combineren wij binnen Yellowstar met veel logistieke ervaring. Wij kennen de business. Samen met onze klanten kunnen wij zo voor elke vraag snel en kort-cyclisch concrete resultaten realiseren. Hoe complexer een logistieke keten, hoe meer wij kunnen betekenen. Hoe kapitaalintensiever een industrie, hoe groter de toegevoegde waarde van onze supply chain software. Vandaar dat wij er voor kiezen specifieke markten te bedienen.

Plan yourself a smile

Mensen maken voor Yellowstar het verschil. Dat geldt voor wanneer je bij ons werkt, maar óók voor onze supply chain oplossingen. Die gaan uit van samenwerken, direct met elkaar communiceren en op elk niveau in de keten kunnen mee beslissen. Zo maakt automatiseren het werk leuker en de output vele malen beter. ‘Plan yourself a smile’ zeggen wij altijd. Iedereen komt dat ten goede. De opdrachtgever, zijn klanten, de verschillende logistieke schakels en alle gebruikers. Het resultaat: hogere klanttevredenheid, minder verspilling, lagere kosten, snellere time-to-markets en gemotiveerdere medewerkers.

Passie voor logistiek en IT

Yellowstar bestond in 2019 tien jaar. In die tijd zijn wij op een gezonde manier snel gegroeid. Inmiddels zijn wij met bijna 70 enthousiaste ‘Stars’ actief vanuit kantoren in Nederland en Duitsland én bij onze opdrachtgevers. Wat ons drijft is onze gezamenlijke passie voor IT en logistiek. Wat ons typeert onze vrolijkheid, grote kennis en de bereidheid om die te delen, om zo met onze klanten het verschil te maken en hun business te versnellen. In veel logistieke ketens constateren wij onnodige verspilling. Onze ambitie is om daar samen met onze opdrachtgevers écht verandering in te realiseren.

Onze missie

Yellowstar maakt logistieke ketens voorspelbaar. Internettechnologie en logistieke kennis zetten wij in voor het verbinden, verkorten en versnellen van kapitaalintensieve supply chains. De mens staat daarbij altijd centraal. Iedereen kan via onze sociale IT-oplossingen slimmer, efficiënter en leuker werken, met tastbare resultaten. ‘Plan yourself a smile!’