Over ons

Supply Chain IT Solutions

IT for Social Supply Chain is het antwoord op de groeiende logistieke complexiteit die onstaan door vergaande personalisatie, oftewel: kleinere zendingen, hogere frequenties en een explosie van afleveradressen met flexibele aflevertijden. IT for Social Supply Chain voorkomt fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en onzinnige discussies.

Wie zijn we?

Yellowstar is een softwarebedrijf, opgericht in 2009 om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Het optimaliseren van uw Supply Chain is een ongoing proces om voorop te blijven lopen op de concurrentie. Yellowstar is begonnen met het idee dat het anders kan én moet binnen de logistieke automatisering: niet meer het verkopen van grote pakketten met een lange implementatietijd maar to-the-point oplossingen die zich kenmerken door een hoge ROI en korte implementatietijd via de Scrum-methodiek.

Wat doen we?

Yellowstar verbindt met IT for Social Supply Chain mensen in de logistieke keten. Niet de techniek, maar de mens staat centraal. We bereiken dit door modules en webgebaseerde portalen in de cloud die we eenvoudig integreren met uw bestaande systemen. En die de interne en externe partijen in uw supply chain met elkaar verbinden, en toestaat dat zij relevante informatie zo snel mogelijk met elkaar kunnen delen. Yellowstar verbindt, verkort en versnelt uw Supply Chain. U heeft 24/7, realtime, altijd en overal toegang tot relevante logistieke informatie.

Via dashboarding ontvangt u alleen relevante alerts op uitzonderingen. Problemen worden gesignaleerd en voortijdig opgelost. U creëert eenvoud in een wereld vol complexiteit. Dit levert tijd op om de professionele en sociale samenwerking en persoonlijke relaties te verbeteren. Zo kun je samen de flow in de logistieke keten continu verbeteren, zelf aanpassingen doen in het systeem en moeiteloos opschalen met nieuwe gebruikers en partners. Uw organisatie kan pijnloos doorgroeien.

Waar zijn we te vinden?

Yellowstar heeft kantoren in Barendrecht, Woerden en Keulen. Hier werken meer dan 60 ‘Stars’ dagelijks aan het inzichtelijk maken van uw Supply Chain. Plan yourself a smile!

Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle

Samen de logistieke keten verbeteren

Iedere gebruiker in de keten kan een eigen dashboard samenstellen. Zo ziet u ketenproblemen vroegtijdig ontstaan en kan iedereen zelfstandig ingrijpen. Alleen samen kunt u de logistieke keten continu verbeteren.

Stop verspilling van tijd, geld en goederen

Yellowstar verbindt alle personen in de keten met sociale en mobiele apps. Daarbij voorkomt u fouten, retourzendingen, onnodige kilometers, zinloze handelingen en eindeloze discussies. Stop verspilling van tijd, geld en goederen!

Krijg meer tijd voor uw klanten

Automatiseren is een feestje! Door alle personen in de keten met elkaar te verbinden, vermindert de administratieve werkdruk en houden uw medewerkers meer tijd over om te investeren in de klantrelatie. Plan yourself a smile!