U kent het: alles moet sneller, goedkoper en efficiënter. Klanten zijn mondig en supply chain partners veeleisend. Kortere lead times, lagere voorraden, sneller dan ooit wisselende product portfolio’s, inspelen op nieuwe kansen die zich mondiaal aandienen én zo uw concurrenten te slim af zijn. Yellow Advice helpt producenten, verladers en groothandels met logistiek advies daar waar meer kennis, expertise en inzicht gevraagd wordt. Yellow Advice geeft supply chain advies op managementniveau en zorgt ervoor dat u, in uw organisatie en in de logistieke keten, veranderingen in gang zet en daadwerkelijk doorvoert. Met behulp van project methode trainingen verbetert u uw logistieke prestaties in de supply chain en kunt u de stappen nemen die nodig zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Yellow Advice geeft inzicht, flexibiliteit en efficiëntie

Wat klanten van Yellow Advice vinden

Hoe Yellow Advice werkt

Veel gestelde vragen

Wat is de aanpak van Yellow Advice?

Yellow Advice is innovatief, doortastend en praktisch. Onze logistiek consultant is betrokken en analytisch en loopt indien gewenst met u mee. Dit geeft een realistisch beeld van uw aanpak, interactie en wat u wel en niet belangrijk vindt. We maken een risicoanalyse van de door u gebruikte bedrijfssystemen en rekenen uw logistieke businesscase door. Yellow Advice kan desgewenst deelnemen aan uw innovatie board en succesvol uw pakket selectie begeleiding en supportorganisatie opzetten. Ook kunnen we uw organisatie voorbereiden op de Scrum-implementatiemethodologie.

Hoe creëer ik draagvlak binnen mijn organisatie?

Bij verander- en IT-projecten is het creëren van draagvlak binnen de organisatie de sleutel tot succes. Yellow Advice verzorgt in-company-trainingen die het management en de gebruikers betrekken bij het proces. We luisteren naar hun ideeën, geven antwoord op vragen en ze krijgen uitleg over de nieuwe manier van werken. Zodra gebruikers ontdekken dat hun werk leuker wordt en de werksfeer verbetert, dankzij grip en controle. Als zij de voordelen en de winst zien, verdwijnen eventuele weerstand en wantrouwen in IT-projecten.

Hoe laat ik mijn personeel kennis maken met de Scrum-methodiek?

Hebt u nog geen of weinig ervaring met Scrum, dan maakt u met ScrumReady een vliegende start. ScrumReady is een meerdaagse training ter introductie en voorbereiding op de Scrum-methodiek. In een klein team met korte lijnen en een heldere taakverdeling brengen de deelnemers de Scrum-methodiek in praktijk. Ze leren hoe kleine, beheersbare deelprojecten opeenvolgende ‘stepping stones’ zijn in een overzichtelijk proces. Zo’n deelproject wordt in gebruik genomen en getest. Inzichten en leerervaringen worden direct meegenomen naar de volgende fase. Na deze training is iedereen ready to Scrum. Daarnaast ondersteund Yellow Advice ook in andere projectmethode trainingen zoals Safe.