Yellow Advice

Supply Chain Consultancy met Yellow Advice


Logistieke prestaties verbeteren en uw bedrijfsdoelstellingen bereiken door IT-projecten

U kent het: alles moet sneller, goedkoper en efficiënter. Klanten zijn mondig en supply chain partners veeleisend. Kortere lead times, lagere voorraden, sneller dan ooit wisselende product portfolio’s, inspelen op nieuwe kansen die zich mondiaal aandienen én zo uw concurrenten te slim af zijn. Yellow Advice helpt producenten, verladers en groothandels met logistiek advies daar waar meer kennis, expertise en inzicht gevraagd wordt. Yellow Advice geeft supply chain advies op managementniveau en zorgt ervoor dat u, in uw organisatie en in de logistieke keten, veranderingen in gang zet en daadwerkelijk doorvoert. Met behulp van project methode trainingen verbetert u uw logistieke prestaties in de supply chain en kunt u de stappen nemen die nodig zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Yellow Advice geeft inzicht, flexibiliteit en efficiëntie

Voorspelbaarheid

Voorspelbare, logistieke keten door logistiek consultant

Inzicht in uw bedrijfsprocessen

Door professioneel supply chain advies

Flexibiliteit

Flexibel inspelen op veranderingen

Zelfredzaamheid

Klanten en leveranciers zijn meer zelfredzaam

Minder voorraadproblemen

Minder voorraadproblemen door betere anticipatie

Fijne werkomgeving

Fijne werkomgeving met duidelijke verantwoordelijkheden

Wat klanten van Yellow Service vinden

Estron
“Nu we slimmer omgaan met onze bestaande assets is onze logistiek voorspelbaar en flexibel. Dankzij logistiek advies van Yellowstar is de verborgen schat aan informatie uit onze ERP-systemen, TMS en WMS omgezet naar inzicht. Hierdoor zitten we dichter op de klant en kunnen beter anticiperen op de veranderende wensen. Zo blijven we de concurrentie voor.”

Hoe Yellow Advice werkt

Veel gestelde vragen

Wat is de aanpak van Yellow Advice?

Yellow Advice is innovatief, doortastend en praktisch. Onze logistiek consultant is betrokken en analytisch en loopt indien gewenst met u mee. Dit geeft een realistisch beeld van uw aanpak, interactie en wat u wel en niet belangrijk vindt. We maken een risicoanalyse van de door u gebruikte bedrijfssystemen en rekenen uw logistieke businesscase door. Yellow Advice kan desgewenst deelnemen aan uw innovatie board en succesvol uw pakket selectie begeleiding en supportorganisatie opzetten. Ook kunnen we uw organisatie voorbereiden op de Scrum-implementatiemethodologie.

Hoe creëer ik draagvlak binnen mijn organisatie?

Bij verander- en IT-projecten is het creëren van draagvlak binnen de organisatie de sleutel tot succes. Yellow Advice verzorgt in-company-trainingen die het management en de gebruikers betrekken bij het proces. We luisteren naar hun ideeën, geven antwoord op vragen en ze krijgen uitleg over de nieuwe manier van werken. Zodra gebruikers ontdekken dat hun werk leuker wordt en de werksfeer verbetert, dankzij grip en controle. Als zij de voordelen en de winst zien, verdwijnen eventuele weerstand en wantrouwen in IT-projecten.

Hoe laat ik mijn personeel kennis maken met de Scrum-methodiek?

Hebt u nog geen of weinig ervaring met Scrum, dan maakt u met ScrumReady een vliegende start. ScrumReady is een meerdaagse training ter introductie en voorbereiding op de Scrum-methodiek. In een klein team met korte lijnen en een heldere taakverdeling brengen de deelnemers de Scrum-methodiek in praktijk. Ze leren hoe kleine, beheersbare deelprojecten opeenvolgende ‘stepping stones’ zijn in een overzichtelijk proces. Zo’n deelproject wordt in gebruik genomen en getest. Inzichten en leerervaringen worden direct meegenomen naar de volgende fase. Na deze training is iedereen ready to Scrum. Daarnaast ondersteund Yellow Advice ook in andere projectmethode trainingen zoals Safe.  

Yellowstar Producten

INTRA CHAIN
Verbinden

Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module

Lees verder
EXTRA CHAIN
Verkorten

Star Flow

Supply Chain Management en Collaboration

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Frame

Logistieke Toolbox

Lees verder
INNER CHAIN
Versnellen

Star Insight

KPI Dashboard - Control Tower Logistiek

Lees verder

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek

Lees verder