Yellowstar werkt samen met een aantal ervaren IT partners. Oracle, om onze logistieke software te ontwikkelen en te optimaliseren en Basefarm als hosting partij. Naast IT partners werken wij samen met verschillende branche- en promotie organisaties, om de behoeften van de markt in kaart te brengen en logistieke processen voorspelbaar en transparant te maken.

Zowel de technologie, applicaties als de bedrijfsculturen van onze partners sluiten goed op elkaar aan. Samen zijn wij bereid om die extra mijl te lopen en uw onderneming front-runner te maken.

Dit zijn onze partners en hier zijn we trots op!

Oracle is één van de grootste software ontwikkelaars ter wereld. Yellowstar maakt gebruik van Oracle, in combinatie met APEX (toolkit) – in november 2019 door Gartner erkend als ‘Peer Insights Customers’ Choice for Enterprise Low-Code Application Platform’, om haar logistieke software en services te ontwikkelen. Alle applicaties kunnen met Oracle snel gecreëerd worden en zijn 24/7 beschikbaar in de cloud.

Yellowstar is de eerste implementatie partner van iSHARE. In 2017 is iSHARE in het leven geroepen als afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie en maakt het mogelijk om logistieke data met elkaar te kunnen delen. iSHARE is voor Yellowstar de ideale partner om keteninzicht te bereiken.

Basefarm is opgericht in 2000 en zorgt ervoor dat Yellowstar's systemen en applicaties veilig beheerd worden. Basefarm staat voor expertise, innovatie, betrokkenheid en toewijding. Deze waarden matchen met de visie van Yellowstar en daarom kiezen wij hen als strategisch partner.

Branche- en promotie organisaties

De RPPC is een internationaal netwerk van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en partijen die belang hebben bij ladingstromen via Rotterdam. Als partners zetten wij ons samen in om ladingstromen, en de logistiek hieromheen, voor havenbedrijven optimaal in te richten en te optimaliseren.

De Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC) behartigt de belangen van de scheepsagenten en rederijkantoren in de Rotterdamse haven. De VRC is voor Yellowstar de juiste partner om sterke klantencontacten in de Rotterdamse havens te onderhouden en de belangen op logistiek en IT gebied te waarborgen.

 Evofenedex beschikt over een netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Als partners willen wij ervoor zorgen dat deze bedrijven hun logistiek optimaal gaan organiseren, om zo een sterke (internationale) positie in te kunnen nemen.

Fenex zet zich al langer dan 100 jaar in als belangenbehartigingsorganisatie voor de logistieke sector. Als partner biedt Yellowstar logistieke software en tools aan logistiek dienstverleners en expediteurs, voor het optimaal organiseren van hun logistiek. Hiernaast versterkt dit de positie van deze bedrijven.