Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Succesvol digitaliseren is sociaal digitaliseren

Personeelstekort is een van de grootste opgaven van de huidige tijd. Wie de juiste medewerkers wil aantrekken en behouden, zal meer moeten bieden dan alleen een goed salaris.

Nieuws & Events

Voor het vijfde jaar op rij Great Place to Work!

Na een intensief traject heeft Yellowstar deze zomer het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging verkregen. Chief Security Officer Pablo Girardi legt de betekenis uit voor zowel de eigen organisatie als juist ook voor klanten.

Nieuws & Events

Yellowstar thuisbasis voor studenten in internationale competitie

Begin oktober was Yellowstar het hoofdkwartier van een groep studenten van Hogeschool Rotterdam. De studenten namen deel aan de competitie University of Sydney Business Case Competition (USBCC) waarbij internationale universiteiten het tegen elkaar opnemen in een gezamenlijke case.

Referenties

Samenwerkende logistieke dienstverleners maken met Control Tower iedere levering real-time zichtbaar

DHB en TeamTrans maken via Star Portal Customers van Yellowstar elke zending real-time zichtbaar voor afzender, vervoerder en ontvanger. Beide distributienetwerken beschikken nu over een uitgebreide Control Tower voor het verfijnen van hun dienstverlening aan zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Referenties

Logistiek dienstverlener MAAT streeft met Star Portal Customers naar de Champions League

Ondersteund door innovatieve software van Yellowstar organiseert Slavenburg & Huyser voor verladers hun volledige supply chain. Vanaf het inschieten van de inkooporders, het aansturen van leveranciers, de uitvoering van het transport tot en met de aflevering.