Nieuws en events

Blijft op de hoogte van ons laatste nieuws en ontmoet ons!
Nieuws

Infographic: The future of intermodal transportation

Hoe ziet uw toekomst eruit met betrekking tot technologie voor uw transporten? Gaat u liever voor een in-huis oplossing, krijgt u uw organisatie niet mee of twijfelt u over de betrouwbaarheid van uw IT. Hoe haalt u het snelste resultaat uit uw nieuwe IT-omgeving.

Nieuws

Intermodale logistiek wordt nu tot samenwerking gedwongen!

Hoeveel tijd en geld wilt u nog verliezen in de containerwereld? De intermodale markt wordt tot internationale ketensamenwerking gedwongen en integratie is noodzakelijk voor een totaal inzicht in het ketenproces.

Nieuws

Trendrapport: Succesvolle Supply Chain Regisseur 2018

Benut u alle kansen van digitale samenwerking in de logistiek? U voelt de druk om efficiënter samen te werken en kosten te besparen. Maar hoe wordt u een succesvolle supply chain regisseur die haar hele supply chain efficiënter en socialer maakt.

Nieuws

Yellowstar nummer 523 in FT1000 van Financial Times

Yellowstar is door Financial Times opgenomen in de top 1000-lijst voor Europa's snelst groeiende bedrijven. Yellowstar is geëindigd op de 523ste plaats. Er zijn slechts 22 Nederlandse bedrijven die in de lijst zijn opgenomen.

Referenties

Octo innoveert supply chain tracking van Octoboxen met Star Flow

Producent van ecovriendelijke verpakkingsmateriaal voor bulktransport Octo is live gegaan met Star Flow. Het sociaal supply chain collaboration portaal van Yellowstar is ontwikkeld voor order-, contract- en asset management.