Nieuws & Events

Nieuws & Events

Hoe HOYER de controle heeft gehouden over een groot transformatie project

Controle houden over de supply chain is van belang voor logistieke dienstverleners. HOYER was in staat om in een groot project, waarin HOYER zowel de backoffice- als frontoffice-applicaties transformeerde, de controle te borgen.

Nieuws & Events

Yellowstar 10-jarig bestaan after movie

Op donderdag 4 april 2019 vierden wij samen met klanten, partners, relaties en medewerkers ons jubileum. Met klanten Vonk & Co en Caliber Global blikken wij terug op de laatste 10 jaar en gingen wij in op actuele logistieke trends en IT-ontwikkelingen.

Nieuws & Events

Tien jaar Yellowstar, tien jaar praktijktips voor logistieke IT

Succesvolle supply chains staan of vallen bij optimale samenwerking. In de toekomst nog meer dan vandaag. In het kader van tien jaar Yellowstar hierbij tien tips uit de dagelijkse praktijk van logistieke keten automatisering.

Nieuws & Events

Leren van IT-projecten bij de overheid

Medio april trok minister Schouten per direct de stekker uit de ontwikkeling van een nieuw IT-systeem voor de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Het is het zoveelste IT-project bij de overheid dat mislukt. Hoe kan het toch dat het bij IT-projecten van de overheid steeds fout gaat?

Downloads

Hoe houden we optimale controle over onze supply chain?

Logistiek managers in de retail, handel en productie staan voor de opgave om de hele omnichannel-keten real-time inzichtelijk en beter voorspelbaar te maken. Dat kan alleen door alle processen te integreren en te digitaliseren, zowel binnen de eigen organisatie als bij ketenpartners.