Nieuws en events

Blijft op de hoogte van ons laatste nieuws en ontmoet ons!
Nieuws

Infographic: uitdagingen voor de logistiek manager

Personeel en innovaties zijn uw grootste uitdagingen. Hoe vindt u gekwalificeerd personeel en hoe blijft u voor op uw concurrentie? Voor alle uitdagingen bestaan oplossingen, of zijn die te creëren. IT speelt hierin een steeds grotere rol. Bekijk de infographic.

Nieuws

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. U voelt zich regelmatig als een held op sokken. Download ons allernieuwste trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste uitdagingen beter te managen zijn.

Referenties

Van der Vlist live met Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Nieuws

Great Place to Work

Yellowstar heeft de certificering “Great Place to Work” behaald met een overall score van 75% op het medewerkerstevredenheidsonderzoek en een geslaagde Culture audit. Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen omdat deze certificering mede mogelijk is gemaakt door onze Stars.

Nieuws

Zonder logistieke schil geen optimalisatie van Industrie 4.0 inboundstromen

Industrie 4.0 betekent voor heel veel verladende en producerende bedrijven een gigantische stap voorwaarts. Een ERP biedt geen volledige ondersteuning bij de nodige logistieke inbound processen. Yellowstar’s samenwerkingsplatform kan uitkomst bieden.