Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Referenties

Logistieke dienstverlener CJ Hendriks Group ontzorgt klanten via Star Connect ook op IT-gebied

CJ Hendriks Group is gespecialiseerd in complexe logistiek. Ook op IT-gebied wil het klanten daarbij volledig ontzorgen. Met behulp van Star Connect realiseert het bedrijf zelf systeemkoppelingen met opdrachtgevers voor bijvoorbeeld het rechtstreeks inschieten van orders.

Referenties

Boskalis organiseert zijn wereldwijde logistiek met Star Flow Supply Chain

Koninklijke Boskalis Westminster organiseert de logistiek van alle artikelen bestemd voor de vele projecten en eigen schepen betrouwbaar en efficiënt met behulp van Star Flow Supply Chain. Medewerkers kunnen zo overal ter wereld altijd optimaal hun werk doen.

Event

Fietst u met ons mee tijdens de Hartekind Ride?

Op zondag 11 juli wordt er een Hartekind Ride georganiseerd op de Utrechtse Heuvelrug. Deelnemers aan Hartekind Ride halen geld op voor Hartekind. Yellowstar ondersteunt dit initiatief en is op zoek naar sportievelingen om een bedrijfsteam samen te stellen!

Downloads

Whitepaper: plakt u pleisters of pakt u de oorzaak aan?

Bij haperingen kunt u wel steeds plaatselijk pleisters plakken op uw supply chain, maar het is veel effectiever om naar het bredere plaatje te kijken. In plaats van symptoombestrijding ervoor kiezen de diepere oorzaken aan te pakken. Maar heeft u daarvoor het overzicht en het inzicht in alle schakels?

Referenties

GVT Transport & Logistics zet via Star Portal Customers klanten zelf aan het stuur

Via een nieuw klantportal in eigen huisstijl wisselt GVT Transport & Logistics zoveel mogelijk informatie rondom transporten real-time uit met klanten, hun leveranciers en de ontvangers. Via het web kan het bedrijf een ongelimiteerd aantal klanten aansluiten.