Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Yellowstar klantevent 2019

Wat hebben logistieke IT en BBQ'en met elkaar te maken? Net als in de IT is de beloning van optimale samenwerking: gemak, genot en eindelijk tijd voor elkaar. Samen met onze klanten hebben wij genoten van de ultieme BBQ belevenis bij de Smokey Goodness.

Referenties

Winkelinrichtingsprojecten Caliber onder controle met Star Flow

Caliber is gespecialiseerd in het plannen van alle (wereldwijde) supply chain activiteiten voor winkelinrichtingprojecten. Star Flow geeft Caliber de gewenste end-to-end visibility vanaf het ontwerp tot de oplevering.

Nieuws & Events

Nieuwe Britse premier is slecht nieuws voor logistieke sector

De leden van de Conservatieve partij hebben Boris Johnson verkozen tot hun nieuwe leider en daarmee premier van het VK. Direct na de Brexit-deadline van 31 oktober 2019 gelden in de havens dan voor ieder transport douaneformaliteiten.

Event

ICT en Logistiek - 5, 6 en 7 november 2019

Op 5, 6 en 7 november 2019 wordt ICT en Logistiek gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het beursthema dit jaar is Smart Warehousing. Ook dit jaar heten wij u weer van harte welkom op onze stand!

Referenties

Door Star Flow TOS meer efficiëntie bij neska INTERMODAL

Via Star Flow Terminal Operating System organiseert neska INTERMODAL het logistieke proces voor haar zes inlandterminals. Het systeem biedt verschillende voordelen zoals tijdsbesparing, visibility en kostenbesparing.