Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Van prijs naar partnerships

Ondernemersvereniging evofenedex zet zich er op vele manieren voor in dat Nederlandse handels- en productiebedrijven hun logistiek optimaal kunnen organiseren en beter internationaal kunnen ondernemen. Digitalisering is hierbinnen een steeds belangrijker item, zo zegt Project Manager Supply Chain Management, Nanne Schriek.

Referenties

De Boer Group biedt one-stop-shop voor regie over iedere supply chain

De Boer Group heeft zich van lokaal transportbedrijf razendsnel ontwikkeld tot globale logistiek dienstverlener. Grote internationale handelsmaatschappijen, retailers en e-commercebedrijven profiteren van een vernieuwende aanpak voor het managen van hun ladingstromen vanaf Azië tot aan de voordeur van de consument.

Nieuws & Events

Logistieke CO2-uitstoot concreet meetbaar

In samenwerking met BigMile voegt Yellowstar aan twee bestaande softwareoplossingen geautomatiseerde CO2-berekeningen toe. Voor bedrijven is dit een belangrijke hulp bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Event

Hartekind Ride | Utrechtse Heuvelrug

Ook dit jaar zet Yellowstar zich in voor Stichting Hartekind. Op zondag 3 juli aanstaande doen wij hiervoor weer mee aan de Hartekind Ride. Een fietstocht van naar keuze 60, 100 of 150 kilometer, dwars over de Utrechtse Heuvelrug. Wij willen je van harte uitnodigen om je bij ons aan te sluiten.

Nieuws & Events

Multimodaal Transport Expo | Breepark Breda

Op 21 april 2022 verwelkomen wij u graag in onze Yellowstar-stand op de Multimodaal Transport Expo in Breda. Dit evenement combineert topsprekers uit de logistieke sector met kennispresentaties, paneldiscussies, workshops en uiteraard volop gelegenheid tot netwerken. Als logistieke dienstverlener mag u dit niet missen!