Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Referenties

Door Star Flow Supply Chain kan Slavenburg & Huyser veel meer doen voor de verlader

Ondersteund door innovatieve software van Yellowstar organiseert Slavenburg & Huyser voor verladers hun volledige supply chain. Vanaf het inschieten van de inkooporders, het aansturen van leveranciers, de uitvoering van het transport tot en met de aflevering.

Nieuws & Events

Van prijs naar partnerships

Ondernemersvereniging evofenedex zet zich er op vele manieren voor in dat Nederlandse handels- en productiebedrijven hun logistiek optimaal kunnen organiseren en beter internationaal kunnen ondernemen. Digitalisering is hierbinnen een steeds belangrijker item, zo zegt Project Manager Supply Chain Management, Nanne Schriek.

Referenties

De Boer Group biedt one-stop-shop voor regie over iedere supply chain

De Boer Group heeft zich van lokaal transportbedrijf razendsnel ontwikkeld tot globale logistiek dienstverlener. Grote internationale handelsmaatschappijen, retailers en e-commercebedrijven profiteren van een vernieuwende aanpak voor het managen van hun ladingstromen vanaf Azië tot aan de voordeur van de consument.

Nieuws & Events

Logistieke CO2-uitstoot concreet meetbaar

In samenwerking met BigMile voegt Yellowstar aan twee bestaande softwareoplossingen geautomatiseerde CO2-berekeningen toe. Voor bedrijven is dit een belangrijke hulp bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Nieuws & Events

Hartekind Ride | Utrechtse Heuvelrug

Ook dit jaar zet Yellowstar zich in voor Stichting Hartekind. Op zondag 3 juli aanstaande doen wij hiervoor weer mee aan de Hartekind Ride. Een fietstocht van naar keuze 60, 100 of 150 kilometer, dwars over de Utrechtse Heuvelrug. Wij willen je van harte uitnodigen om je bij ons aan te sluiten.