Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Referenties

GVT Transport & Logistics zet via Star Portal Customers klanten zelf aan het stuur

Via een nieuw klantportal in eigen huisstijl wisselt GVT Transport & Logistics zoveel mogelijk informatie rondom transporten real-time uit met klanten, hun leveranciers en de ontvangers. Star Portal Customers van Yellowstar was hiervoor de basis. Via het web kan het bedrijf een ongelimiteerd aantal klanten aansluiten.

Referenties

Met Star Connect koppelt DVR Warehousing zijn WMS en TMS eenvoudig met de systemen van klanten

DVR Warehousing is een gedreven familiebedrijf met vestigingen in de Rotterdamse haven op de Maasvlakte en in de Europoort. Met Star Connect koppelt DVR het eigen WMS en TMS hiervoor eenvoudig via EDI met de systemen van klanten. Door deze koppelingen kan DVR klanten steeds optimaal van dienst zijn.

Referenties

Rabelink Logistics realiseert met Star Connect zelf eenvoudig EDI-koppelingen

Rabelink Logistics is een grote logistieke dienstverlener met vervoer door heel Europa. Bij de organisatie van alle verschillende dienstverlening is IT een belangrijke pijler. Binnen één á twee dagen maakt Rabelink Logistics zelfstandig EDI-koppelingen met klanten en relaties.

Nieuws & Events

Yellowstar vanaf 2021 onderdeel ICT Group

Met deze nieuwe aandeelhouder leggen wij de basis om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn met webbased softwareoplossingen voor optimale ketensamenwerking in productie, handel, retail en logistiek.

Nieuws & Events

Voor derde jaar op rij erkenning voor goed werkgeverschap

Voor het derde jaar op rij heeft Yellowstar het certificaat Great Place To Work behaald. De overall-score van 89 was dit jaar wederom hoger dan voorgaande jaren. Wij zijn ontzettend trots om opnieuw een jaar lang de titel Great Place to Work te dragen.