Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Yellowstar (st)rijdt voor Stichting Hartekind

Op zondag 11 juli reed het bedrijfsteam van Yellowstar mee in de Hartekind Ride. Met deze wielerronde werd er geld ingezameld voor het goede doel Stichting Hartekind.

Nieuws & Events

Spotlight op ketensamenwerking

Ketensamenwerking krijgt mede door corona momenteel volop aandacht. De recente Supply Chain Transparency Survey 2021 van KPMG bijvoorbeeld concludeert dat onder andere meer transparantie in de toeleveringsketen steeds hoger op de strategische agenda van Nederlandse ondernemingen staan.

Nieuws & Events

Nieuwe douaneverplichting óók voor ferrysector

Vanaf 1 oktober 2021 voert de Nederlandse Douane het Container Vrijgave Bericht (CVB) in. Maar let op! Deze naam dekt niet de lading. Het CVB geldt óók voor het trailervervoer per ferry. Bij invoer vanuit het VK vormt het een extra verplichting bovenop de eisen die de Douane door Brexit aan de trailermarkt stelt.

Nieuws & Events

neska Container Line klaar voor pilot Nextlogic

Op 21 juni start Nextlogic een live pilot voor de integrale planning van alle containerbinnenvaartbezoeken aan de haven van Rotterdam. Barge operator neska Container Line is daar als aanstaand deelnemer geheel klaar voor. Managing director Hans Buytendijk geeft antwoord op drie actuele vragen.

Referenties

Ketentransparantie basis voor efficiënte bevoorrading supermarkten Dirk en DekaMarkt

Detailresult Groep is het moederbedrijf van de supermarktformules Dirk en DekaMarkt. Dagelijks worden vanuit zeven distributiecentra ruim 200 filialen bevoorraad met alles wat de consument in een supermarkt verwacht. Met behulp van Yellowstar is de gehele keten van order tot aflevering nu volledig transparant.