Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Supply chain Blokker uit Verre Oosten 100% transparant

In zes maanden tijd heeft winkelketen Blokker zijn supply chain vanuit het Verre Oosten geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain van Yellowstar is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar. Lees het persbericht.

Referenties

Supply chain Blokker met hulp Yellowstar volledig inzichtelijk en stuurbaar

In zes maanden tijd heeft winkelketen Blokker zijn Verre Oosten supply chain geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar.

Nieuws & Events

Yellowstar is één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland

Voor de 7e keer organiseerden ONVZ en MKB-Nederland de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Yellowstar verdiende met een hoge gemiddelde score een plek op de lijst van 50 meest vitale bedrijven van Nederland.

Downloads

Artikel: Van ERP-systeem naar logistiek powerhouse

Uw ERP-systeem zorgt voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen, maar als het gaat om logistieke automatisering, schiet het in de praktijk vaak te kort. Met behulp van geavanceerde apps lopen bedrijven niet meer continu achter de feiten aan.

Downloads

Whitepaper: in 5 stappen naar meer inzicht en grip op de retail supply chain

Met behulp van cloudbased solutions is het mogelijk om de customer journey beter in kaart te brengen. Zo kunt u nog beter inspelen op veranderingen in het totale logistieke proces. In 5 stappen laten we u zien hoe u dat kunt realiseren.