Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

8 goede redenen om Star Portal Customers te kiezen

Maak definitief een einde aan het eindeloos overtikken, e-mailen, nabellen en Excels rondsturen. Via Star Portal Customers van Yellowstar wisselt u met al uw klanten, leveranciers, vervoerders en/of ontvangers eenvoudig real-time informatie uit. Altijd in uw eigen huisstijl of de huisstijl van uw klant. ‘Plan yourself a smile!’ en kies voor Star Portal Customers.

Event

Bezoek ons op ICT & Logistiek 10 en 11 november 2021

Op 10 en 11 november 2021 doen wij mee aan ICT & Logistiek in de Jaarbeurs te Utrecht. Uiteraard hopen wij ook u daar te mogen begroeten. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand D088 in hal 1 aan het netwerkplein. Kom back on track to a healthy future!

Referenties

Grootste Nederlandse juweliersketen verbetert grip op supply chain

Juweliersketen Lucardi verbetert de aansturing van zijn dagelijkse orderstroom van sieraden en horloges via Star Flow Supply Chain van Yellowstar. Dit in de komende tijd uit te rollen order- en transportmanagementplatform maakt elke stap in de inkomende keten real-time inzichtelijk.

Referenties

Veelomvattend planbord geeft neska Container Line voorsprong in binnenvaart

Via een nieuw klantportal in eigen huisstijl wisselt GVT Transport & Logistics zoveel mogelijk informatie rondom transporten real-time uit met klanten, hun leveranciers en de ontvangers. Via het web kan het bedrijf een ongelimiteerd aantal klanten aansluiten.

Nieuws & Events

Extra verplichtingen in VK-verkeer vragen nu actie

In het vervoer met het Verenigd Koninkrijk (VK) krijgen logistieke dienstverleners binnenkort nog meer administratieve verplichtingen. Opgeteld bij wat nu al voor elk transport moet gebeuren, is dit extra werk handmatig haast niet meer te doen. Yellowstar koppelt via Star Connect uw TMS real-time met ferryoperators, Portbase en (eventueel) douaneagenten.