Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

10 tips voor een succesvolle (software)relatie

Het kiezen van een leverancier van logistieke software bijna als het aangaan van een relatie. Eén is er voor jou de ware. Daarmee deel je lief, maar ook leed. Hierbij 10 tips voor de keuze van de ideale softwarepartner

Referenties

Juweliersketen Lucardi professionaliseert afstemming met wereldwijde leveranciers

Met 132 eigen winkels en twee webshops is juweliersketen Lucardi voor steeds meer consumenten hét adres voor sieraden en horloges. Verdere groei is gepland. Efficiënt werken wordt zo alsmaar belangrijker. Met Star Flow Supply Chain van Yellowstar handelt het bedrijf alle ordercommunicatie met de bijna honderd wereldwijde leveranciers voortaan af binnen één portaal.

Nieuws & Events

‘Mensen willen best veranderen, maar niet veranderd worden’

Prof. dr. Jack van der Veen is hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit. Voor Yellowstar maakte hij 1,5 uur vrij om zijn gedachten de vrije loop te laten. In dit laatste deel 3: “Ik beschouw het als marktfalen dat ketensamenwerking nog onvoldoende gebeurt en oude concepten maar eindeloos dooretteren.”

Nieuws & Events

‘Anders denken en doen is een enorme verandering’

Prof. dr. Jack van der Veen is hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit. Voor Yellowstar maakte hij 1,5 uur vrij om zijn gedachten de vrije loop te laten. In dit deel 2: “De logica van ketensamenwerking is zonneklaar. Wat houdt bedrijven dan toch nog tegen?”