Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Downloads

Artikel: Van ERP-systeem naar logistiek powerhouse

Uw ERP-systeem zorgt voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen, maar als het gaat om logistieke automatisering, schiet het in de praktijk vaak te kort. Met behulp van Yellowstar's geavanceerde Star Flow Supply Chain applicatie lopen retailbedrijven niet meer continu achter de feiten aan.

Downloads

Artikel: Hoe volwassen is úw logistieke ketenautomatisering?

Om alles soepel te laten verlopen is het zaak dat alle logistieke data op ieder moment en door iedere supply chain partner kan worden ingezien en bijgewerkt. Dit vraagt om moderne ketenautomatisering. Bent u benieuwd hoever u verwijderd bent van het realtime aansturen van uw supply chain?

Downloads

Whitepaper: in 5 stappen naar meer inzicht en grip op de retail supply chain

Met behulp van cloudbased solutions is het mogelijk om de customer journey nog beter in kaart te brengen. Zo kunt u nog beter inspelen op veranderingen en innovaties in het totale logistieke proces. In een vijftal handige stappen laten we u zien hoe ook u dat kunt realiseren.

Nieuws & Events

Toekomstige supply chains vereisen nieuwe aanpak

Wie in steeds complexer wordende supply chains aan de voorkant proactief weet te anticiperen, kan in de toekomst een constant achter de feiten aanlopen en oplossen van problemen in volgende schakels voorkomen. Of anders gezegd ‘management by reception’ in plaats van ‘management by exception’.

Nieuws & Events

Verhuisbericht: nieuw adres in Keulen

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 25 september 2019 hebben wij in Keulen een nieuwe locatie.