Nieuws en events

Blijft op de hoogte van ons laatste nieuws en ontmoet ons!
Nieuws

Yellowstar verhuisd naar een ruim en modern kantoor in Woerden

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 1 januari 2019 hebben wij ons kantoor in Utrecht gesloten en zijn wij verhuisd naar een ruim en modern kantoor aan de Pelmolenlaan in Woerden.

Nieuws

It's a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Daarom hebben we jou ook nodig om verder te kunnen groeien! Wat doen wij precies en hoe ziet het leven van een Star in het Yellowstar team eruit? Bekijk onze werken bij Yellowstar movie.

Nieuws

Infographic: uitdagingen voor de logistiek manager

Personeel en innovaties zijn uw grootste uitdagingen. Hoe vindt u gekwalificeerd personeel en hoe blijft u voor op uw concurrentie? Voor alle uitdagingen bestaan oplossingen, of zijn die te creëren. IT speelt hierin een steeds grotere rol. Bekijk de infographic.

Nieuws

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. U voelt zich regelmatig als een held op sokken. Download ons allernieuwste trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste uitdagingen beter te managen zijn.

Referenties

Van der Vlist live met Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.