Nieuws & Events

Nieuws & Events

Actuele trends vereisen nieuwe (IT) oplossingen

Traditionele winkelketens hebben het moeilijk, maar er zijn genoeg winkelketens waar het juist heel goed gaat. Actuele trends die spelen, zoals 24/7 correct bezorgen en op het juiste moment bevoorraden, gelden daarbij even zo goed voor producenten en logistieke dienstverleners.

Event

Transport Logistic München 4-7 juni 2019

De Transport Logistic vakbeurs is een van 's werelds meest toonaangevende beurzen. Wilt u weten hoe het optimaliseren van uw supply chain waarde toevoegt aan uw producten en services? Kom met Yellowstar in contact op 4, 5 en 6 juni.

Nieuws & Events

Door APEX upgrade naar 5.1 kan Ritra Cargo klanten blijven verbinden

Als wereldwijd opererend expediteur stelt Ritra Cargo klanten en IT centraal in haar logistieke processen. Onlangs heeft zij gekozen voor een Oracle APEX upgrade naar 5.1. Deze upgrade was nodig om de juiste balans te houden tussen IT en Logistiek.

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Nieuws & Events

Yellowstar verhuisd naar een ruim en modern kantoor in Woerden

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 1 januari 2019 hebben wij ons kantoor in Utrecht gesloten en zijn wij verhuisd naar een ruim en modern kantoor aan de Pelmolenlaan in Woerden.