Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Nieuws & Events

Zichtbaarheid en efficiëntie in de logistieke keten

Zichtbaarheid is van onschatbare waarde in de complexe wereld van supply chains. De mogelijkheid om elke stap van de logistieke keten te volgen, te voorspellen en te beheren, biedt bedrijven een enorm concurrentievoordeel.

Blog

Het belang van zichtbaarheid in de Supply Chain

Meer zichtbaarheid in supply chains door real-time data-integratie voor efficiëntie, risicobeheer en klanttevredenheid, wat essentieel is voor concurrentievoordeel en veerkracht.

Blog

Veerkracht in tijden van verandering

Voor de komende jaren staan er aanzienlijke uitdagingen te wachten, variërend van duurzaamheid met beperkte kosten tot een onzekere economische periode.

Blog

Disruptie is de nieuwe standaard

Op de eerste plaats staat een cyberaanval en niet ver daarachter zijn het disrupties in de logistieke keten. Sinds 2020 zijn bedrijven zich steeds meer bewust van de risico’s die disrupties met zich mee kunnen brengen voor de continuïteit van de organisatie.

Blog

Het veranderende gezicht van logistieke ecosystemen

Duurzaamheid is niet langer een buzzword, maar een cruciale factor voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Deze ontwikkeling heeft aanzienlijke invloed op de logistieke keten, waarbij het gebruik van herbruikbare materialen en het verminderen van de CO2-uitstoot centraal staat.