Yellowstar Solutions B.V. is inmiddels bijna twee jaar onderdeel van de veelomvattende ICT Group N.V.. Stap voor stap zijn wij in de afgelopen periode operationeel en organisatorisch steeds meer gaan samenwerken. Per 1 oktober 2023 geven wij hier ook officieel nader invulling aan. Yellowstar Solutions gaat vanaf deze datum verder als handelsnaam van ICT Netherlands B.V.. 

De juridische fusie betreft een administratieve aanpassing. In onze dienstverlening verandert uiteraard niets. Met ketensamenwerking als vertrekpunt voegen wij voortdurend nieuwe elementen toe aan ons bestaande, onderscheidende productaanbod. Ook de voor u vertrouwde contactpersonen blijven hetzelfde. 

Tegelijkertijd werken wij samen met OrangeNXT en ICT Netherlands de komende tijd aan verdere verbreding en versterking van de logistieke IT-dienstverlening van ICT Group. Een eerste voorproefje tonen wij tijdens ICT & Logistiek, op 8 en 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zien ernaar uit u daar te begroeten!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen, telefonisch op +31 (0)88 141 88 00 of per e-mail aan info@yellowstar.com