Blog

Blijf altijd op de hoogte van de laatste logistieke trends
Blog

Het veranderende gezicht van logistieke ecosystemen

Duurzaamheid is niet langer een buzzword, maar een cruciale factor voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Deze ontwikkeling heeft aanzienlijke invloed op de logistieke keten, waarbij het gebruik van herbruikbare materialen en het verminderen van de CO2-uitstoot centraal staat.

Blog

5 stevige handvatten voor een geslaagd IT-project

Digitalisering kan de logistiek van organisaties naar nieuwe hoogten tillen. Doordat de efficiëntie verbetert en kosten dalen, ontstaan daadwerkelijk concurrentievoordelen. Bedrijven besparen tijd en geld, kunnen snel èn foutloos veel gegevens verwerken, automatisch rapportages creëren en hebben altijd en overal de juiste informatie beschikbaar. Volop redenen om steeds meer en steeds sneller processen te digitaliseren.

Blog

Duurzaamheid: grote kans of pure dwang?

Verduurzaamt u uit dwang of uit vrije wil? Wellicht denkt u “Wat maakt het uit?”. Toch is er een duidelijk verschil tussen de logistiek van bedrijven die het thema duurzaamheid aanpakken omdat men daadwerkelijk vanuit ideologie iets wil bijdragen aan de maatschappij of bedrijven die puur anticiperen op snel toenemende wet- en regelgeving. Lees hier de blog van Orfeo Ost -Manager Product Development over hoe duurzaamheid ook in de IT steeds belangrijker wordt.

Blog

TOC Europe | Rotterdam Ahoy

Van 13 t/m 15 juni zijn wij aanwezig op TOC Europe in Rotterdam Ahoy. We ontmoeten u graag.

Blog

Containerbinnenvaart komt door samenwerken verder

Al meer dan vijftien jaar woon ik in hartje Rotterdam, direct aan de Nieuwe Maas. Het uitzicht verveelt nooit. Mijn werk komt letterlijk bij mij langs voor de deur.