Logistieke software voor ketensamenwerking

Zowel voor bedrijven in productie, handel en retail als voor logistieke dienstverleners geeft de logistieke software van Yellowstar daadwerkelijk inhoud aan ketensamenwerking, waardoor uw business verbetert. Elk product is op maat in te richten naar uw specifieke wensen en omstandigheden. Zónder dat vanaf nul softwareontwikkeling nodig is. U profiteert van eerder opgedane, zich voortdurend ontwikkelende kennis. Daarbij bent u altijd verzekerd van een korte time-to-market.

Webbased
Al onze softwareproducten zijn webbased. Aansluiten is eenvoudig. Dat geldt zowel voor uzelf als voor al uw ketenpartners van klant tot ontvanger. Webtechnologie maakt het aantal gebruikers ongelimiteerd. Uiteraard lenen onze producten zich ook uitstekend voor systeemkoppelingen (EDI, API, etc.), variërend van kant-en-klare standaard stekkers tot maatwerk.

Gepersonaliseerde dashboards
Een aantal van onze producten werkt direct bovenop bestaande systemen en voegt daar door real-time informatie-uitwisseling een extra dimensie aan toe. Iedereen kan zo op zijn eigen manier blijven werken. Gepersonaliseerde dashboards stellen elke schakel in staat mee te kijken en (desgewenst) mee te sturen. Dat maakt het werken voor alle betrokkenen leuker en de output vele malen beter. Plan yourself a smile!


Yellowstar Diensten

Mensen maken het verschil en professionele services zijn essentieel. Niet alleen om onze producten te laten functioneren, maar specifiek om ze het werk te laten doen. Plan yourself a smile!

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Hosting

Software en hosting in één hand

Lees verder

Markten waarin we actief zijn

Logistieke dienstverlening

Inzet van verschillende modaliteiten vereist ultieme ketensamenwerking

Lees verder

Productie, handel en retail

Ketensamenwerking en transparantie dragen bij aan realtime keteninzicht

Lees verder

Offshore

Een dynamische wereld vereist grip op logistieke kosten en deadlines

Lees verder

Luchtvaart

Kapitaalintensieve goederen moeten optimaal worden ingezet

Lees verder