Zorgeloos profiteren van onze softwareoplossingen

Voor een optimale werking van onze logistieke softwareoplossingen verzorgen wij bij Yellowstar voor u ook de bijbehorende hosting. Uw bedrijf profiteert zo maximaal van onze op ketensamenwerking gebaseerde software.

Yellow Hosting laat uw software werken

Gegarandeerde beschikbaarheid

Door hosting via Yellowstar heeft u geen enkel omkijken naar het beheer van uw softwareapplicatie(s). Wij garanderen de beschikbaarheid. Dat doen wij volgens een vooraf met u afgesproken service level agreement (SLA) over gewenste performance en beveiliging. Upgrades naar nieuwe Oracle-versies, tijdige security-updates en 24/7 monitoring zijn vanzelfsprekend. U hoeft niet zelf te investeren in een eigen beheerinfrastructuur, specialistische kennis en operationele ondersteuning.

 

In nauwe samenwerking met betrouwbare hostingpartners

Al naar gelang uw specifieke wensen hosten wij uw softwareapplicatie(s) in samenwerking met Basefarm of Oracle Cloud. Beide ISO 270001 gecertificeerde hostingpartners werken met de best beschikbare technologie. Brede kennis en kunde over hosting combineren deze partijen met de hoogste veiligheidsstandaarden en flexibiliteit in hun dienstverlening.

Yellow hosting verdient zich altijd terug

Wij zijn overtuigd dat Yellow Hosting voor al onze klanten de beste keuze is. Veel gestelde vragen daarover beantwoorden wij hieronder graag.

Wij begrijpen de verleiding van het gebruik van een binnen uw bedrijf aanwezige eigen server en hiervoor beschikbare medewerker. Maar overziet u ook de risico’s?

 • Hosting via Yellowstar is oneindig schaalbaar. Groeit u plotsklaps in volume?
  Dan groeit onze hosting eenvoudig mee. Bij een eigen server op locatie is dit
  veel lastiger te realiseren.
 • Hosting via Yellowstar is dubbel uitgevoerd. Standaard hosten wij uw
  applicatie(s) op twee locaties met twee aparte netwerken. Valt het ene netwerk
  onverhoopt uit, dan neemt de ander het automatisch over. U merkt hier in de praktijk
  niets van. Wat kost het niet als uw eigen server ermee stopt? Hoe langer
  uit de lucht, hoe hoger uw omzetverlies.
 • Hosting via Yellowstar is veilig. Security is een vak. Hoe goed kunt u daarin zelf
  voorzien op locatie? Een eigen server maakt u kwetsbaar. Eén hack en alle data zijn verloren. Onze professionele hostingpartners zetten volop in op
  preventie en het – op het moment dat toch een hack plaatsvindt – razendsnel weer online brengen van berichtenverkeer.

Laat u uw Yellowstar-applicatie(s) hosten via ons, dan organiseren wij voor u het gehele traject met een van onze hostingpartners. U heeft geen enkel omkijken naar bijvoorbeeld patches, upgrades en serverbeheer. Optimale hosting heeft binnen onze organisatie bovendien fulltime de aandacht. De samenwerking met onze hostingpartners verloopt via vaste protocollen waarin kwaliteit altijd centraal staat. Wilt u toch bij uw bestaande hostingpartner blijven? Dan bent u bij iedere verandering in de applicatie(s) of gebeurtenis zelf verantwoordelijk voor de aansturing. U zult zowel moeten communiceren met Yellowstar als met uw hostingpartner.

Heeft u een eigen server en medewerker, dan voelen out-of-pocket kosten vaak hoog. Maar zet u op een rij wat voor deze manier van werken feitelijk nodig is, dan ontstaat een ander beeld. Yellow Hosting betekent gegarandeerde kwaliteit, zonder verdere kopzorgen. Wij bieden bovendien verschillende hostingopties met, al naar gelang de SLA-afspraken, een eigen prijsstelling.

De allergrootste internationale bedrijven en ook bijvoorbeeld havenbrede port community systems kiezen tegenwoordig voor hosting in de cloud. Veiligheid van data is optimaal gegarandeerd. Niemand kan bij uw gegevens. En bedenk: privé is gebruik van de cloud voor bijvoorbeeld bankzaken en het bewaren van foto’s al jaren de gewoonste zaak van de wereld.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialismen. Yellowstar is goed in logistieke softwareoplossingen, onze hostingpartners in het beheer van data en zelf blinkt u uit in uw eigen branche. Waarom dan toch alles zelf willen doen? Hosting organiseren wij geheel naar uw wens. Aan (vrijwel) elke eis kunnen wij voldoen.