Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting


Continu verbeteren om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen

Yellow Support zorgt ervoor dat uw applicaties voortdurend verbeteren, zodat u en uw gebruikers het maximale eruit halen. Dit gaat een stap verder dan alleen het in de lucht houden van uw applicatie met preventief IT beheer en IT support. We denken proactief met u mee en nemen feedback, vragen of opmerkingen mee in het verbeterproces. Zo blijft uw applicatie optimaal draaien, verlengt u de levensduur van uw software en garandeert u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Yellow Support geeft zekerheid, inzicht en controle

Voor ieder een passende afspraak

Drie heldere SLA-niveaus met harde garanties

Betrouwbaar en veilig

Borging van code, documentatie en data

Blijf up-to-date

Periodiek doorvoeren technische upgrades en patches

Altijd bereikbaar

Via telefonische helpdesk en online-registratiesysteem

Inzicht in support activiteiten

Online inzage in geplande en uitgevoerde activiteiten

Snel schakelen

Dankzij korte lijnen en single point of contact

Wat klanten van Yellow Support vinden

Smeets Ferry
“Yellow Support verzorgt voor ons het preventief en adaptief IT beheer en onderhoud, zodat onze applicaties steeds beter gaan werken. Specialisten die de applicaties door en door kennen, maar ook de bouwers van de applicaties blijven betrokken.”

Hoe Yellow Support werkt

Veel gestelde vragen

Wie kan ik bellen als er iets is?

Bel onze Support Coördinator [088-141-88-00], de schakel tussen u en onze technici. Onze Servicedesk beschikt over een single-point-of-contact, iemand die 100% dedicated is en erop toeziet dat uw IT support vragen vanuit de organisatie snel worden beantwoord. Wel zo efficiënt.

Kan ik ook cloud hosting onderbrengen bij Yellowstar?

Jazeker, sterker nog, als uw cloud hosting onderbrengt bij Yellowstar dan profiteert u ook van end-to-end beschikbaarheid van uw applicaties. Yellow Support kan met onze Automated Release Package een volledig geautomatiseerde release OTAP-straat voor u inrichten, zodat uw organisatie zich blijvend kan ontwikkelen.

Wat is de responstijd bij calamiteiten?

Dat varieert van direct, binnen twee uur of binnen 4 uur binnen de afgesproken venstertijden, bijvoorbeeld op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur of 24/7. Bij Yellow Support kiest u zelf het Service Level Agreement (SLA) afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en de continuïteit ervan. U beslist zelf over de gegarandeerde responstijden, de venstertijden, preventief onderhoud, kleine verbeteringen, upgrades, het aantal uren inclusief en een strippenkaart voor development activiteiten.

Verzorgt Yellow Support ook trainingen?

Ja, Yellow Support verzorgt trainingen voor gebruikers en ook inwerkprogramma’s voor nieuwe collega’s. De training is erop gericht om uw mensen binnen de applicaties meer zelfredzaam te maken, het maximale uit uw applicatie te halen en een feedback te stimuleren zodat u uw software voortdurend kunt verbeteren.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Star Access (logistiek web portaal)

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →