Yellow Support zorgt ervoor dat uw applicaties voortdurend verbeteren, zodat u en uw gebruikers het maximale eruit halen. Dit gaat een stap verder dan alleen het in de lucht houden van uw applicatie met preventief IT beheer en IT support. We denken proactief met u mee en nemen feedback, vragen of opmerkingen mee in het verbeterproces. Zo blijft uw applicatie optimaal draaien, verlengt u de levensduur van uw software en garandeert u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Yellow Support geeft zekerheid, inzicht en controle

Wat klanten van Yellow Support vinden

Smeets Ferry
“Yellow Support verzorgt voor ons het preventief en adaptief IT beheer en onderhoud, zodat onze applicaties steeds beter gaan werken. Specialisten die de applicaties door en door kennen, maar ook de bouwers van de applicaties blijven betrokken.”

Hoe Yellow Support werkt

Veel gestelde vragen

Bel onze Support IT Coördinator [088-141-88-00], de schakel tussen u en onze technici. Onze Servicedesk beschikt over een single-point-of-contact, iemand die 100% dedicated is en erop toeziet dat uw IT support vragen vanuit de organisatie snel worden beantwoord. Wel zo efficiënt.

Jazeker, wanneer gebruikt wordt gemaakt van de hosting dienstverlening bij Yellowstar, in vergelijking met een situatie waarin u zelf verantwoordelijk bent voor de hosting van de Yellowstar-applicaties, ervaart u een aantal zekerheden en voordelen. Grofweg kunnen deze voordelen onderverdeeld worden in operationele-, financiële- en compliance gerelateerde aspecten. 

Lees alle voordelen in ons artikel over hosting bij Yellowstar.

Dat varieert van direct, binnen twee uur of binnen 4 uur binnen de afgesproken venstertijden, bijvoorbeeld op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur of 24/7. Bij Yellow Support IT kiest u zelf het Service Level Agreement (SLA) afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en de continuïteit ervan. U beslist zelf over de gegarandeerde responstijden, de venstertijden, preventief onderhoud, kleine verbeteringen, upgrades, het aantal uren inclusief en een strippenkaart voor development activiteiten.

Ja, Yellow Support verzorgt trainingen voor gebruikers en ook inwerkprogramma’s voor nieuwe collega’s. De training is erop gericht om uw mensen binnen de applicaties meer zelfredzaam te maken, het maximale uit uw applicatie te halen en een feedback te stimuleren zodat u uw software voortdurend kunt verbeteren.