Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting


Continu verbeteren om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen

Yellow Support zorgt ervoor dat uw applicaties voortdurend verbeteren, zodat u en uw gebruikers het maximale eruit halen. Dit gaat een stap verder dan alleen het in de lucht houden van uw applicatie met preventief IT beheer en IT support. We denken proactief met u mee en nemen feedback, vragen of opmerkingen mee in het verbeterproces. Zo blijft uw applicatie optimaal draaien, verlengt u de levensduur van uw software en garandeert u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Yellow Support geeft zekerheid, inzicht en controle

Voor ieder een passende afspraak

Drie heldere SLA-niveaus met harde garanties

Betrouwbaar en veilig

Borging van code, documentatie en data

Blijf up-to-date

Technische upgrades en patches

Altijd bereikbaar

Via telefonische helpdesk en online

Online inzage van support activiteiten

Zowel geplande als uitgevoerde activiteiten

Snel schakelen

Dankzij korte lijnen en single point of contact

Wat klanten van Yellow Support vinden

Smeets Ferry
“Yellow Support verzorgt voor ons het preventief en adaptief IT beheer en onderhoud, zodat onze applicaties steeds beter gaan werken. Specialisten die de applicaties door en door kennen, maar ook de bouwers van de applicaties blijven betrokken.”

Hoe Yellow Support werkt

Veel gestelde vragen

Wie kan ik bellen als er iets is?

Bel onze Support Coördinator [088-141-88-00], de schakel tussen u en onze technici. Onze Servicedesk beschikt over een single-point-of-contact, iemand die 100% dedicated is en erop toeziet dat uw IT support vragen vanuit de organisatie snel worden beantwoord. Wel zo efficiënt.

Kan ik hosting onderbrengen bij Yellowstar?

Jazeker, wanneer gebruikt wordt gemaakt van de hosting dienstverlening bij Yellowstar, in vergelijking met een situatie waarin u zelf verantwoordelijk bent voor de hosting van de Yellowstar-applicaties, ervaart u een aantal zekerheden en voordelen. Grofweg kunnen deze voordelen onderverdeeld worden in operationele-, financiële- en compliance gerelateerde aspecten. 

Lees alle voordelen in ons artikel over hosting bij Yellowstar.

Wat is de responstijd bij calamiteiten?

Dat varieert van direct, binnen twee uur of binnen 4 uur binnen de afgesproken venstertijden, bijvoorbeeld op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur of 24/7. Bij Yellow Support kiest u zelf het Service Level Agreement (SLA) afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en de continuïteit ervan. U beslist zelf over de gegarandeerde responstijden, de venstertijden, preventief onderhoud, kleine verbeteringen, upgrades, het aantal uren inclusief en een strippenkaart voor development activiteiten.

Verzorgt Yellow Support ook trainingen?

Ja, Yellow Support verzorgt trainingen voor gebruikers en ook inwerkprogramma’s voor nieuwe collega’s. De training is erop gericht om uw mensen binnen de applicaties meer zelfredzaam te maken, het maximale uit uw applicatie te halen en een feedback te stimuleren zodat u uw software voortdurend kunt verbeteren.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Prioriteitenscherm MyDay bespaart werknemers neska tot 30% tijd

Neska Intermodal start met de uitrol van de control tower Neska My-Day van Yellowstar Solutions. De tool zal geleidelijk in alle afdelingen van het Duitse bedrijf worden uitgerold en simplificeert de werkzaamheden aanzienlijk.

Lees meer →
Referenties

Hinterland cloud portal ondersteunt 4PL- bedrijven bij multimodaal plannen

Yellowstar heeft de ‘Hinterland cloud portal’ ontwikkeld. Deze portal geeft logistiek dienstverleners, zoals Kloosterboer, Honkoop en Distri Rail, de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal modaliteiten te combineren.

Lees meer →
Downloads

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. Download ons trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste logistieke uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →