Naast alle software die Yellowstar ontwikkelt, kunnen wij voor klanten ook de hosting organiseren. Via een dergelijke totaaloplossing heeft u hier zelf geen omkijken naar. Wij garanderen een vooraf in een duidelijke service level agreement (SLA) afgesproken beschikbaarheid. Upgrades naar nieuwe Oracle-versies, tijdige security-updates, 24/7 monitoring van een juiste werking, etc. zijn daarmee een vanzelfsprekendheid. U hoeft niet zelf te investeren, geen IT-infrastructuur op te tuigen en mensen vrij te maken. Wij ontzorgen volledig. Ook die ene keer dat er wel een storing is. Onze Stars lossen het overeenkomstig de afgesproken SLA samen met onze hostingpartner voor u op.

Onze hostingpartner

De hosting die wij verzorgen, brengen wij onder bij Basefarm. Een internationale speler - ISO270001 gecertificeerd - die de juiste knowhow combineert met flexibiliteit. Binnen Basefarm zijn zowel organisatorisch als technisch alle maatregelen getroffen ter bescherming van privacygevoelige gegevens (AVG). In combinatie met onze eigen softwareontwikkeling kunnen wij zo echt een totaaloplossing met meerwaarde bieden. 

Ook financieel voordelig

Door te kiezen voor hosting via Yellowstar voorkomt u investeringen in eigen IT-infrastructuur en licenties. Medewerkers hoeft u niet op te leiden en voortdurend bij te scholen. Hosting is bovendien mogelijk volgens een groeimodel, dat zich aanpast aan uw behoefte. U investeert niet op voorhand in capaciteit die later niet nodig blijkt of juist andersom al snel tekortschiet. Hosting via Yellowstar is mogelijk via een driejarig contract.

Hosting via Yellowstar betekent

Geen investeringen in eigen IT-infrastructuur en het beheer hiervan
Optimaal binnen uw bedrijf functionerende Yellowstar-software;
Continue beschikbaarheid van netwerkinfrastructuur, serverplatforms en IT-beveiliging;
Automatische upgrades en updates;
Flexibiliteit in capaciteit.