Referenties

Een overzicht van onze klant referenties
Referenties

Door Star Flow TOS meer efficiëntie bij neska INTERMODAL

Via Star Flow Terminal Operating System organiseert neska INTERMODAL het logistieke proces voor haar zes inlandterminals. Het systeem dat samen met Yellowstar is ontwikkeld bovenop het al bestaande legacy systeem, biedt verschillende voordelen.

Nieuws & Events

Hoe HOYER de controle heeft gehouden over een groot transformatie project

Controle houden over de supply chain is van belang voor logistieke dienstverleners. HOYER was in staat om in een groot project, waarin HOYER zowel de backoffice- als frontoffice-applicaties transformeerde, de controle te borgen.

Nieuws & Events

Caliber Global verbindt wereldwijd alle schakels voor winkelinrichtingen

Caliber Global is wereldwijd succesvol in het voor grote retailketens aansturen van de levering van alle materialen voor winkelbouw en -verbouw. Het fundament hiervoor is een samen met Yellowstar ontwikkeld IT-systeem voor projectlogistiek. Lees het interview met Arjan Oudejans.

Nieuws & Events

Vonk & Co succesvol in multichannel en omnichannel logistiek

Yellowstar bestaat in 2019 tien jaar. Aanleiding om met Vonk & Co kort terug te kijken en vooral in te gaan op actuele logistieke trends en IT-ontwikkelingen. “Ons proces en daarmee onze dienstverlening blijven wij samen met Yellowstar continu verbeteren".

Referenties

Systemen Daily Logistics Group klaar voor brexit

Als een van de grootste Nederlandse logistieke dienstverleners in het vervoer op het Verenigd Koninkrijk heeft Daily Logistics Group haar systemen klaar voor brexit. In twee maanden tijd zijn via Star Connect koppelingen voorbereid met alle schakels in de logistieke keten.