Referenties

Een overzicht van onze klant referenties
Referenties

Estron kan via uitgebreid TMS 20 tot 25% meer doen!

Estron is een veelzijdige logistieke dienstverlener, met trailervervoer op het Verenigd Koninkrijk als belangrijkste activiteit. Zo’n 300 trailers zijn constant onderweg. De planning ervan doet het bedrijf via een veelomvattend Transport Management System (TMS) van Yellowstar. Dit TMS geeft de planners voortdurend overzicht, verbetert de dienstverlening aan klanten en maakt de uitvoering door chauffeurs inzichtelijk. “Met hetzelfde team kunnen wij nu 20 tot 25% meer doen. Wij zijn klaar voor verdere groei.”

Referenties

Juweliersketen Lucardi professionaliseert afstemming met wereldwijde leveranciers

Met 132 eigen winkels en twee webshops is juweliersketen Lucardi voor steeds meer consumenten hét adres voor sieraden en horloges. Verdere groei is gepland. Efficiënt werken wordt zo alsmaar belangrijker. Met Star Flow Supply Chain van Yellowstar handelt het bedrijf alle ordercommunicatie met de bijna honderd wereldwijde leveranciers voortaan af binnen één portaal.

Referenties

Samenwerkende logistieke dienstverleners maken met Control Tower iedere levering real-time zichtbaar

DHB en TeamTrans maken via Star Portal Customers van Yellowstar elke zending real-time zichtbaar voor afzender, vervoerder en ontvanger. Beide distributienetwerken beschikken nu over een uitgebreide Control Tower voor het verfijnen van hun dienstverlening aan zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Referenties

Logistiek dienstverlener MAAT streeft met Star Portal Customers naar de Champions League

Veelzijdig logistiek dienstverlener MAAT wil zich voor klanten onderscheiden door innovatie. Het bedrijf investeert hiervoor volop in IT.

Referenties

Door Star Flow Supply Chain kan Slavenburg & Huyser veel meer doen voor de verlader

Ondersteund door innovatieve software van Yellowstar organiseert Slavenburg & Huyser voor verladers hun volledige supply chain. Vanaf het inschieten van de inkooporders, het aansturen van leveranciers, de uitvoering van het transport tot en met de aflevering.