Referenties

Een overzicht van onze klant referenties
Referenties

Van der Vlist live met Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen.

Referenties

ACL Airshop versnelt op Schiphol reparatieprocessen en verbetert forecasting

ACL Airshop is live gegaan met Star Flow. Deze cloudgebaseerde oplossing geeft de reparateur van luchtvaartcontainers veel meer grip op het reparatieproces van luchtvaartcontainers en bijhorende workflows.

Referenties

Boskalis binnen 1 maand ‘live’ met Yellowstar SC forwarding application

Boskalis was op zoek naar een bewezen warehousing oplossing met transport functionaliteit. Bij nader inzien was een Web Based Forwarding systeem een betere oplossing. Boskalis gaf aan dat het een internet ontsloten oplossing moest zijn zodat er wereldwijd mee gewerkt kan worden.

Referenties

Caliber beheert wereldwijd complexe designprojecten met Star Flow

Caliber is gespecialiseerd in het plannen van alle supply chain activiteiten voor winkelinrichtingprojecten. Het bedrijf verzorgt deze diensten wereldwijd. Star Flow geeft Caliber de gewenste end-to-end visibility vanaf het ontwerp tot de oplevering van een winkelinrichting.