Referenties

Een overzicht van onze klant referenties
Referenties

Van der Vlist live met Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Referenties

Octo innoveert supply chain tracking van Octoboxen met Star Flow

Producent van ecovriendelijke verpakkingsmateriaal voor bulktransport Octo is live gegaan met Star Flow. Het sociaal supply chain collaboration portaal van Yellowstar is ontwikkeld voor order-, contract- en asset management.

Referenties

Caliber opent winkels twee weken sneller dankzij oplossing Yellowstar

Caliber houdt zich bezig met een bijzondere supply chain nichemarkt, namelijk wereldwijd support bij het openen van winkelketens. Op basis van project based logistiek biedt het bedrijf end to-end visibility vanaf het ontwerp tot de oplevering van een winkelinrichting.

Referenties

Realtime ladinginformatie bij Ritra Cargo via transparante webportal

De webportal van Yellowstar kan met behulp van standaard webservices gekoppeld worden aan elk logistiek systeem. Realtime en 24/7 toegang tot relevante informatie in de gehele keten Ritra cargo kan de informatie nu realtime beschikbaar stellen aan klanten en agenten.

Referenties

Realtime keteninzicht voor de klanten van DistriRail

DistriRail volgt realtime de lading van haar wagons en zien daarbij precies welke containers er aan boord van de wagons zijn. Dit resulteert in realtime ketentransparantie voor de klanten van DistriRail.