Downloads


Bekijk het voor u samengestelde overzicht van interessante downloads.

Bespaar en verduurzaam met IT voor efficiënte logistiek

In de supply chains van vandaag moet alles sneller, goedkoper én duurzamer. Klanten verwachten bovendien maximale flexibiliteit en volledige transparantie. Ook de duurzaamheidswetgeving wordt met de dag strenger. Voor een succesvolle toekomst zijn ketensamenwerking en digitalisering voor bedrijven de sleutel. Het antwoord zit in end-to-end tranparante supply chains. Maar wat levert dat nu echt op? In de whitepaper “Kosten besparen en duurzamer werken gaan hand in hand” zetten we zeven concrete kostenvoordelen voor u op een rij. 

Alle voordelen op een rij. Download de whitepaper

 

Slimmer samenwerken in de logistieke keten?

Heeft u ook te maken met te veel voorraden en raken uw opslaglocaties overvol? Mist u inzicht en overzicht waar uw goederen zich bevingen in uw logsitieke keten? Of wilt u de CO-2 uitstoot omlaag brengen maar heeft u geen zicht op wat uw uitstoot vandaag de dag is?

Als u in uw supply chain dagelijks tegen deze en vergelijkbare vraagstukken aanloopt, is de kans groot dat u uw logistiek nog organiseert via telefoon, mail en Excel. Dat kan ook anders! In slechts 8 stappen maakt u uw logistieke keten van order tot aflevering 24/7 inzichtelijk en real-time stuurbaar.

Zet ook de stap! In slechts 8 stappen uw logistieke keten 24/7 inzichtelijk en real-time stuurbaar. Vraag het stappenplan aan.

Wees disrupties de baas


Of het nu om productie, handel of retail gaat: het succesvol aansturen van uw supply chain staat of valt met overzicht en inzicht. Vanaf het inschieten van de inkooporder tot de uiteindelijke proof of delivery en alles daar tussenin. Verbind daarom alle losse eilanden die uw schakels in de supply chain nu vaak zijn. Alleen zo kunt u steeds proactief handelen en wordt u de huidige logistieke disrupties de baas!

Lees hoe u alle eilanden in uw eigen supply chain verbindt. Download de whitepaper.

Multimodale digitalisering springplank naar succesvolle toekomst

Via het veelomvattende TMS van Star Flow Intermodal organiseert u als intermodale operator van offerte tot facturatie efficiënt al uw vervoersstromen: spoor, binnenvaart en weg. De 24/7 real-time informatie-uitwisseling met klanten en ketenpartners is in het TMS volledig geïntegreerd.
 
Nu is er echt een andere TMS en TOS. Download de whitepaper.

Verbind uw intermodale ketens met een TMS en TOS

Zoekt u een echt onderscheidend TMS of TOS? Uw intermodale ketens en terminaloperaties worden daadwerkelijk beter met Star Flow Intermodal (voor uw TMS) en Star Flow Terminals (voor uw TOS).
 
Profiteer altijd van de nieuwste technologie. Vraag productinformatie aan.