Wat end-to-end transparante supply chains u opleveren


Download de whitepaper en lees hoe u bespaart met IT voor efficiënte logistiek.

Bespaar én verduurzaam met
IT voor efficiënte logistiek

In de supply chains van vandaag moet alles sneller, goedkoper én duurzamer. Klanten verwachten bovendien maximale flexibiliteit en volledige transparantie. Ook de duurzaamheidswetgeving wordt met de dag strenger. Voor een succesvolle toekomst zijn ketensamenwerking en digitalisering voor bedrijven de sleutel. Het antwoord zit in end-to-end tranparante supply chains. Maar wat levert dat nu echt op? In de whitepaper “Kosten besparen en duurzamer werken gaan hand in hand” zetten we zeven concrete kostenvoordelen voor u op een rij.

Een rekenvoorbeeld

Een Nederlandse wijnimporteur vergelijkt duurzaamheid, doorlooptijd en kosten voor de import van Australische wijn via zeetransport en luchtvracht. Als hij zijn wijnen zo duurzaam mogelijk voor de feestdagen in huis wilt hebben, wanneer moet hij zijn bestelling plaatsen? Lees het in de whitepaper. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak? 

Nieuwsgierig hoe end-to-end transparantie kan helpen om ook in uw supply chain of specifieke ketenonderdeel kosten te verlagen en duurzamer te opereren? Neem contact op via info@yellowstar.com of bel naar 088 141 88 00. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken. 

Vraag de whitepaper aan

    What is 8 x 8 ?