Meer dan 85 ‘Stars’ zetten zich elke dag in voor het voorspelbaar maken van supply chains en het 24/7 optimaal laten werken van operationele logistieke systemen. Dat gebeurt altijd met een grote glimlach. Automatiseren maken wij voor onze klanten leuk. 'Plan yourself a smile!'


Bundeling van logistieke en IT-kennis

Onze professionals kennen de logistieke praktijk, weten wat de behoeftes en uitdagingen zijn in de markt en hebben de IT-kennis om hierop te acteren. Ervaring gecombineerd met enthousiasme en nieuwsgierigheid inspireert ons om voor klanten telkens tot nieuwe innovatieve oplossingen te komen.

Stap voor stap op het einddoel af

Eerlijk advies staat voor onze Stars altijd voorop. Alles is gericht op een optimaal resultaat. Via onze agile/scrum projectmethode werken wij samen met de klant stap voor stap naar het gewenste einddoel. Onze professionals zorgen daarbij tegelijkertijd voor draagvlak binnen een organisatie.

Midden in de maatschappij

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid is structureel aandacht voor duurzaamheid voor Yellowstar een vanzelfsprekendheid. Wij zijn een officieel leerbedrijf en zien het als onze plicht om samen te werken met scholen. Onze Stars moedigen wij aan om deel te nemen aan liefdadigheidsactiviteiten en wij doneren structureel geld aan goede doelen. Goed werkgeverschap voelen wij als een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn daarom trots op onze certificering als ‘Great Place To Work’.