Meer dan 85 ‘Stars’ zetten zich elke dag in voor het voorspelbaar maken van supply chains en het 24/7 optimaal laten werken van operationele logistieke systemen. Dat gebeurt altijd met een grote glimlach. Automatiseren maken wij voor onze klanten leuk. 'Plan yourself a smile!'


Bundeling van logistieke en IT-kennis

Onze professionals kennen de logistieke praktijk, weten wat de behoeftes en uitdagingen zijn in de markt en hebben de IT-kennis om hierop te acteren. Ervaring gecombineerd met enthousiasme en nieuwsgierigheid inspireert ons om voor klanten telkens tot nieuwe innovatieve oplossingen te komen.

Stap voor stap op het einddoel af

Eerlijk advies staat voor onze Stars altijd voorop. Alles is gericht op een optimaal resultaat. Via onze agile/scrum projectmethode werken wij samen met de klant stap voor stap naar het gewenste einddoel. Onze professionals zorgen daarbij tegelijkertijd voor draagvlak binnen een organisatie.

Midden in de maatschappij

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid is structureel aandacht voor duurzaamheid voor Yellowstar een vanzelfsprekendheid. Wij zijn een officieel leerbedrijf en zien het als onze plicht om samen te werken met scholen. Onze Stars moedigen wij aan om deel te nemen aan liefdadigheidsactiviteiten en wij doneren structureel geld aan goede doelen. Goed werkgeverschap voelen wij als een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn daarom trots op onze certificering als ‘Great Place To Work’.

Het Management Team

Het Management Team van Yellowstar bestaat uit een enthousiaste groep ervaren professionals met één gezamenlijke passie: logistiek voorspelbaar maken. Samen zetten zij zich in voor het ontzorgen van klanten, het behalen van de beste resultaten en het bereiken van Yellowstar's doelen. 

Stijn scheepers

Chief Executive Officer

De bedrijfsvisie van een klant vertalen naar IT is elke keer een uitdaging. Innovatie en productontwikkeling brengen wij samen in praktische oplossingen. Waar het uiteindelijk voor mij om gaat, is dat de eindgebruikers dagelijks de meerwaarde van onze systemen ervaren. Vaak is onderweg daar naar toe sprake van voortschrijdend inzicht. Onze teams bouwen daarom stap voor stap. Vanuit een vaste basis zijn wij enorm flexibel, met altijd de blik op vernieuwing. IT is niet zwartwit. Net als het leven eigenlijk. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen, mijn vaste middag thuis bij mijn kinderen of sporten. Harmonie vind ik belangrijk. Dat is het mooie van Yellowstar. Wij doen het altijd samen met de klant.

Sylvette de Liser de Morsain

Chief Financial Officer

Het allerbelangrijkste in je organisatie zijn de mensen. Het is daarom mooi dat ik in mijn rol Finance kan combineren met HR. Zonder mensen geen business, zonder business geen Finance. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers heeft grote aandacht. Door je mensen die ruimte te geven, ontwikkel je je ook weer als bedrijf. Met elkaar kom je verder. Buiten het werk word ik heel blij van gezelligheid. Met mijn gezin op vakantie, lekker uit eten of zomaar bijkletsen met vriendinnen. Binnen Yellowstar is dat net zo belangrijk. Gezelligheid, saamhorigheid, met elkaar dingen voor elkaar krijgen. Dat straalt ook uit naar onze klanten. Via onze dienstverlening kunnen wij zo echt een glimlach op hun gezicht toveren.

marinus meinster

Chief Operating Officer

Voor mij is Yellowstar een soort thuis: ik ben hier afgestudeerd en vervolgens stap voor stap doorgegroeid naar mijn huidige rol. Het voelt als familie, de informele sfeer maakt Yellowstar heel bijzonder. Opgeteld bij alle aanwezige logistieke en IT-kennis kunnen wij klanten echt iets unieks bieden. En dat wordt gewaardeerd merk ik.
Mijn visie is dat blije mensen net dat extra’s geven wat zorgt voor hoge kwaliteit en blije klanten. Ook privé word ik blij van dingen samen doen, zoals met vrienden en familie iets drinken en lekker eten. Of mij uitleven in squash en zaalvoetbal.
Net als bij Yellowstar komt het bij voetbal steeds aan op samenspel, snel schakelen en doorzetten om het maximale eruit te halen!