Yellowstar telt bijna 85 Stars die zich elke dag inzetten voor het voorspelbaar maken van logistieke ketens. Wij verbinden, verkorten en versnellen supply chains. Dat doen wij altijd met een grote glimlach, automatiseren maken wij leuk. 'Plan yourself a smile!'.

Onze Stars zijn professionals in zowel IT als logistiek. Wij kennen de logistieke praktijk, weten wat de behoeftes en uitdagingen zijn in de markt en hebben de IT-kennis om hierop te acteren. Ervaring combineren wij daarbij met enthousiasme en nieuwsgierigheid.


Agile

Met onze agile/scrum projectmethode is een groot IT-project niet persé een enorme uitdaging. Stap voor stap werken wij samen met de klant naar het gewenste eindresultaat, waarbij onze professionals tegelijkertijd zorgen voor draagvlak in de organisatie.

Innovatief

Onze developers en consultants denken actief mee over het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het toekomstgericht implementeren van oplossingen. Transparantie en zelfredzaamheid hebben hierin een belangrijke rol. 

Betrouwbaar

Eerlijk advies staat voor onze Stars altijd voorop. Alles is gericht op een optimaal resultaat. Veel bedrijven weten al wie wij zijn, wat wij kunnen en vertrouwen op de kracht van Yellowstar. 

Het Management Team

Yellowstar's Management Team bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren professionals. Allen met een verschillende achtergrond, maar met een gezamenlijke passie: logistiek voorspelbaar maken. Samen zetten zij zich in voor het ontzorgen van onze klanten, het behalen van de beste resultaten en het bereiken van Yellowstar's doelen. 

Stijn scheepers

Chief Executive Officer

De bedrijfsvisie van een klant vertalen naar IT is elke keer een uitdaging. Innovatie en productontwikkeling brengen wij samen in praktische oplossingen. Waar het uiteindelijk voor mij om gaat, is dat de eindgebruikers willen en kunnen werken met onze systemen en daar dagelijks de meerwaarde van ervaren. Vaak is onderweg sprake van voortschrijdend inzicht. Onze teams bouwen daarom stap voor stap. Vanuit een vaste basis zijn wij enorm flexibel, met altijd de blik op vernieuwing. IT is niet zwartwit. Net als het leven eigenlijk. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen, mijn vaste middag thuis bij mijn kinderen of sporten. Harmonie vind ik belangrijk. Dat is het mooie van Yellowstar. Wij doen het altijd samen met de klant.

Marcel bakker

Chief Financial Officer

Yellowstar hebben wij in 2009 van scratch opgericht. Nu tellen wij bijna 80 medewerkers en zijn een gezond bedrijf met een goede naam in de markt. Daar ben ik best trots op. Ons team is veelal jong en dynamisch, met een goede mix van IT- en logistieke kennis. Voor iedereen zijn daarbij binnen Yellowstar alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien. Wat ik als persoon het allerleukste vind is zeilen. Eb en vloed, stromingen en rotsen… en dan goed weten te laveren. In feite is dat ook wat wij elke dag doen voor onze klanten.

Rianne groffen

Chief Commercial Officer

Mijn ambitie is Yellowstar te helpen om verder te groeien. Qua producten en diensten, maar vooral ook qua mensen. Dat laatste staat voor mij voorop. Ik vind het leuk om mijn kennis over te brengen, maar leer zelf ook elke dag van anderen. Ik ben een echte teambouwer. Ook met klanten. Daar wil ik steeds goed voor zorgen en trots zijn op wat wij hen leveren. Onze partners sluiten ook aan op deze cultuur. Samen zijn wij bereid om die extra mijl te lopen en uw onderneming front-runner te maken. Waar ik heel blij van wordt buiten Yellowstar is mijn paard Redford. Dat is echt mijn passie. Ik kan er enorm van genieten om samen in een dressuurproef iets moois neer te zetten.

marinus meinster

Chief Operating Officer

Voor mij is Yellowstar een soort thuis: ik ben hier afgestudeerd en vervolgens stap voor stap doorgegroeid naar mijn huidige rol. Het voelt als familie, de informele sfeer maakt Yellowstar heel bijzonder. Opgeteld bij alle aanwezige logistieke en IT-kennis kunnen wij klanten echt iets unieks bieden. En dat wordt gewaardeerd merk ik. Mijn visie is dat blije mensen net dat extra’s geven wat zorgt voor hoge kwaliteit en blije klanten. Ook privé word ik blij van dingen samen doen, zoals met vrienden en familie iets drinken en lekker eten. Of mij uitleven in squash en zaalvoetbal. Net als bij Yellowstar komt het bij voetbal steeds aan op samenspel, snel schakelen en doorzetten om het maximale eruit te halen!