Voor het derde jaar op rij heeft Yellowstar het certificaat Great Place To Work behaald. De overall-score van 89 was dit jaar wederom hoger dan voorgaande jaren. Wij zijn ontzettend trots om opnieuw een jaar lang de titel Great Place to Work te dragen.

Het certificaat is digitaal door Marieke Hoogendoorn van Great Place To Work overhandigd aan Yellowstar’s CFO Marcel Bakker. Marcel: “Voor het derde jaar op rij hebben we een hogere score, hier ben ik ontzettend trots op. Wij hebben goed geluisterd naar onze Stars en flink ingezet op alle aandachtsgebieden die vorig jaar uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek naar voren kwamen. Dat wij nu op alle fronten hoger scoren brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Dit resultaat behaal je alleen door er met zijn allen voor te gaan. “Plan yourself a smile”, zeggen wij altijd. Bij Yellowstar sturen we aan op een werkplek waar je trots op mag zijn. Een sfeer van vertrouwen en camaraderie staat hierbij centraal. We geloven in de groei van goed naar geweldig en blijven er alles aan doen om onze werkplek in de toekomst nog verder te verbeteren.”

great place to work

Ook in corona-tijd een persoonlijke aanpak

Onze Stars beschrijven Yellowstar’s cultuur als eerlijk en open, met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de Star-familie. Successen worden samen gevierd en iedereen krijgt de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Yellowstar hecht veel waarde aan haar medewerkers en kiest altijd voor een persoonlijke aanpak.

Er zijn extra vragen gesteld met betrekking tot de corona-situatie. Medewerkers geven aan dat ze geen problemen ervaren wanneer ze thuis werken, goed kunnen samenwerken met collega’s en zich ook nog genoeg betrokken voelen bij de organisatie. Marcel: “Bij Yellowstar heeft iedereen de keuze om thuis of op kantoor te werken. Er zijn collega’s die niet thuis kunnen werken door specifieke omstandigheden, daarvoor is ons kantoor corona-proof gemaakt.” Volgend jaar ligt de focus op het verder optimaliseren van de werk-omgeving, zowel thuis als op kantoor.

Goed werkgeverschap

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkers input en om de organisatiecultuur te verbeteren.