Logistieke dienstverlening

Inzet van verschillende modaliteiten vereist ultieme ketensamenwerking

Via Yellowstar vergroot elk logistiek bedrijf zijn meerwaarde voor de supply chains van zijn klanten. Dat geldt voor de 4PL die de wereldwijde logistieke ketens van een opdrachtgever van begin tot eind aanstuurt. Maar ook voor de logistieke dienstverlener die voor een betere dienstverlening data wil delen met klanten en onderaannemers.

Onze sociale IT-oplossingen maken iedere logistieke keten real-time inzichtelijk en via helder workflow management optimaal aan te sturen. De gehele logistieke keten kunt u optimaal plannen. Ook de administratieve verwerking loopt automatisch door. Daarbij kunt u continu bijsturen en ketenpartijen proactief informeren over veranderingen. Via control towers, dashboards en klantportalen koppelen wij uw ordermanagement- en planningssystemen rechtstreeks met die van opdrachtgevers en leveranciers. Iedereen heeft daarmee hetzelfde zicht op de logistieke keten en kan via Yellowstar’s logistieke software zijn eigen deel continu optimaliseren. Ook de uiteindelijke ontvanger heeft inzicht en kan zo nodig eenvoudig anticiperen. Ongeacht of dit een fabriek is, een distributiecentrum, een winkel of rechtstreeks de consument. Uw klant kan met minder voorraad sneller leveren.

Multimodale ketenoplossingen – De gehele transportketen inzichtelijk en real-time aansturen
Als logistieke dienstverlener of 3PL kunt u met behulp van onze logistieke software automatisch uw transportboekingen binnenkrijgen, deze vanuit één centraal punt intermodaal plannen, delen met betrokken partijen en vervolgens real-time bijsturen. Het gehele traject vanaf de offerte, via de uiteindelijke boeking, het op meerdere niveaus real-time plannen, tot de uitvoering en de uiteindelijke facturatie komt samen in één, voor iedereen inzichtelijk systeem.

Mutimodaal achterlandvervoer – Van boeking tot facturatie één oplossing
Terminals of logistieke dienstverleners organiseren via Yellowstar’s logistieke softwaremodules het volledige multimodale achterlandvervoer van klanten. Van boeking, via een multimodale planning (truck, trein, binnenvaart) tot facturatie, in real-time afstemming met uw betrokken vervoerders. Een control tower geeft iedere schakel op zijn eigen niveau steeds up-to-date keteninzicht. Zo is hier voortdurend bij te sturen en ontstaat optimale ketenafstemming voor snel, efficiënt en duurzaam vervoer.

De gehele logistieke keten optimaal plannen

100% inzichtelijk

24/7 volledig zicht op al uw logistieke processen. U kunt continu bijsturen en optimaliseren.

Afspraak is afspraak

Via heldere workflows op elk moment steeds de juiste acties.

Betrouwbaar

Uw administratieve verwerking en documentstromen altijd op orde.

Optimaal plannen

Eenvoudig plannen, afstemmen en zo nodig real-time aanpassen.

Sociaal

Iedereen in uw supply chain stuurt proactief mee. Zo worden logistiek en automatiseren leuk.

Concrete resultaten

Kortere doorlooptijden, verbeterde dienstverlening, tot 30% kosten besparen, duurzamere operaties en meer.

Wat klanten van Yellowstar vinden

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor wie zijn onze IT-oplossingen een meerwaarde?

Voor elk logistiek bedrijf dat door samenwerking, afstemming en/of data delen in de keten zijn dienstverlening wil verbeteren, biedt Yellowstar’s webbased logistieke software de oplossing. Zowel 4PL’s, 3PL’s, terminals, rederijen, inlandoperators als (intermodale) vervoerders kunnen profiteren.

Wat houdt die meerwaarde precies in?

Planningen verbeteren, document- en goederenstromen worden betrouwbaarder en afstemmen binnen uw logistieke ketens is veel makkelijker. Als logistieke dienstverlener krijgt u weer tijd voor advies, versterkt u daarmee uw businessmodel en realiseert hogere marges.

Voor welke modaliteiten zijn onze oplossingen geschikt?

Yellowstar’s oplossingen kunt u gebruiken voor het verbeteren van de logistiek van zowel luchtvracht, zeetransport, intermodaal vervoer als ook alle afzonderlijke modaliteiten (spoor, weg, binnenvaart).

Welke producten bieden wij u?

Ons product Star Flow Supply Chain maakt via meerdere naar uw eigen specifieke wensen in te richten modules, een proactieve aansturing mogelijk van elke logistieke keten. Via Star Flow Hinterland organiseert u van boeking tot facturatie het multimodale achterlandvervoer van uw klanten. Star Flow Planning & Executie maakt het voor u mogelijk om vanuit één centraal, locatie-onafhankelijk planbord uw complete transportlogistiek te managen. Ook uw klanten en onderaannemers kunnen zelf bijsturen, bijvoorbeeld door het aanpassen van boekingen.

U kunt ook starten met een deeloplossing:

Star Connect – Met dit digitale stekkerblok koppelt u al uw eigen systemen met die van uw klanten en leveranciers.
Star Access – Gepersonaliseerd presenteren van logistieke informatiebronnen aan uw , klanten, onderaannemers en leveranciers.
Star Insight – Interactief dashboard met real-time logistieke informatie, aan de hand waarvan u direct kunt acteren. U heeft uw eigen logistieke control tower op basis van zinvolle en begrijpelijke KPI’s.
Star Frame – Voor het nog sneller in elkaar zetten van logistieke IT-applicaties.
Star Talk – Sociaal supply chain kanaal voor directe toegang tot kennisexperts en onderlinge communicatie tussen alle partijen in uw logistieke keten.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →

INTRA CHAIN
Verkorten

Star Flow

Supply Chain Management en Collaboration

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Access

Logistiek en Supply Chain Visibility portal

Lees verder
INTRA CHAIN
Verbinden

Star Talk

Social Supply Chain Communicatie Module

Lees verder
INTRA CHAIN
Versnellen

Star Frame

Logistieke Toolbox

Lees verder
INTRA CHAIN
Versnellen

Star Insight

KPI Dashboard - Control Tower Logistiek

Lees verder

Yellow Advice

Supply Chain Consultancy

Lees verder

Yellow Sprint

Project Maatwerk via Scrum

Lees verder

Yellow Support

Applicatie beheer, Managed Services en Hosting

Lees verder

Yellow Team

IT Detachering voor de logistiek

Lees verder