Star Connect

Logistieke systeemintegratie door ESB


Verbindt verschillende systemen voor optimale ketensamenwerking

Met Star Connect kunt u nieuwe klanten uit uw logistieke keten met open armen ontvangen. Ketensamenwerking wordt een stuk eenvoudiger. Dit stekkerblok voor elektronische data-uitwisseling stelt u in staat snel en veilig bestaande systemen met elkaar te koppelen. Niet alleen interne systemen, maar vooral systemen van derden zijn met deze ‘middle ware’ eenvoudig te verbinden. Eenmaal geïnstalleerd binnen uw bedrijf, kunt u toekomstige integratievraagstukken snel en adequaat oppakken.

Star Connect bevordert de ketensamenwerking

Realtime ketensamenwerking

Realtime keteninformatie bevordert ketensamenwerking

Gradueel inzetbaar

Gradueel inzetbaar met predefined business connectors

Eenvoudige synchronisatie

Eenvoudige synchronisatie met monitoring en settings

Dashboard en alerts

Management dashboards en alarmsignalen

Betrouwbaarheid

Betrouwbare data in uw systeem

Schaalbare technologie

Logistieke systeemintegratie door schaalbare technologie

Wat klanten van Star Connect vinden

Hoe star connect werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Connect?

Star Connect is een open source Enterprise Service Bus (ESB van Talend). Dit is een stekkerblok waar diverse applicaties op in kunnen prikken door Yellowstar verrijkt met grafische ‘field mapping’ en dashboarding. Star Connect is de regisseur die gegevens correct, veilig en vindbaar wegzet in uw achterliggende applicatielandschap. Meerdere databases en applicaties zijn standaard ondersteund met EDI-koppelingen voor logistieke systeem integratie. Zo heeft u alle vrijheid applicaties te kiezen die het beste passen bij uw bedrijfsvoering. Pure winst!

Hoe past Star Connect binnen de Star Suite?

Yellowstar heeft drie producten in de Star Suite die partijen op verschillende niveaus in de keten verbinden Star Connect is machine-to-machine communicatie die zorgt voor ketenintegratie en de uitwisseling van data via EDI-koppelingen tussen systemen als Portbase, Transics, Fleetboard, PTV, Transwide, Transsmart, Ortec, Riege en Wisetech. Star Access is man-to-machine communicatie met de portaltechnologie van Yellowstar waarmee klanten kunnen inloggen om informatie in te zien en toe te voegen. Dan is er Star Talk voor de man-to-man communicatie en die u direct in contact brengt met de juiste persoon via instant messaging aanbieders, zoals Whats app of Skype.