Star Frame

Logistieke Toolbox


Toolbox met logistieke componenten in combinatie met Oracle APEX

Door Star Frame in combinatie met Oracle APEX kunt u uw logistiek IT landschap en dienstverlening snel, robuust en schaalbaar doorontwikkelen door gebruik te maken van doordachte logistieke componenten. Deze componenten zijn off the shelf aanwezig, hierdoor realiseert u een betrouwbare en snelle time-to-market om zowel de interne als externe productiviteit te verhogen.  Star Frame bevat een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde workflows voor de logistiek. De componenten bestaan uit: master data, contracten en offertes, proactieve alerts manager, order modules, notificaties, planning en facturatie. Star Frame heeft ook een ruim aanbod van beheers tools met onder meer user management, gebruikersrollen, rechten, beveiliging, workflow-inrichting, scherm individualisatie, short cut navigatie en  spraakherkenning.

 

Star Frame zorgt voor een hogere productiviteit

24/7 beschikbaarheid

24/7 beschikbaar in de cloud of bij uw op locatie

Multimediacomponenten

Multimediacomponenten voor beeld- en geluidopslag

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid van Oracle

Snelle ontwikkeling

Sneller ontwikkelen en boost aan productiviteit

Veel standaardfuncties

Personalisatie functies, favorieten en workflow navigatie

Veiligheid

Geavanceerde beveiliging en encryptie

Wat klanten van Star Frame vinden

PSA Antwerp
“Dankzij Star Frame kunnen we sneller gebruikerswensen doorvoeren in ons logistiek proces. Zowel voor medewerkers als voor klanten. Essentieel in de snel veranderende logistieke wereld. Daarnaast verhoogt Star Frame onze productiviteit.”
Estron
"Delen van onze verouderde logistieke applicaties bleken nog best in orde en zijn weer beschikbaar gemaakt in de nieuwe omgeving. Zo blijft wat goed is, behouden. Daarboven op zijn logistieke web based modules toegevoegd."
A2B-online
"Star Frame in combinatie met de Yellow Sprint (agile/scrum) project aanpak heeft gezorgd voor de meest effectieve oplossing. Binnen het project was ruimte voor voortschrijdend inzicht in de logistieke functionaliteiten."

Hoe Star frame werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Frame?

Star Frame is een ontwikkelplatform van Yellowstar gebouwd over Oracle Apex heen. Alle gebruikerskoppen zijn standaard, onder meer het opvragen van gegevens, snel zoeken, bewerken, verwijderen, filteren, xls exporteren. Star Frame bevat een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde dialogen voor de logistiek, waaronder master data, contracten en offertes, order modules, executie en facturatie. Deze zijn te hergebruiken voor iedere gewenste implementatie. Dan zijn er nog de beheers tool die Star Frame gebruiksvriendelijk maken.

Hoe is Star Frame inpasbaar binnen de andere producten van Yellowstar?

Star Frame werkt geïntegreerd samen met Star Acces en Star Talk. Portalen van Star Access zijn het verlengde van een interne IT-applicatie. Iedere externe gebruiker kan meedoen met Star Acces al dan niet verrijkt met sociale functies van Star Talk. Wanneer Star Connect in gebruik is, kunnen we datasets van externen direct inlezen. Orders staan dan bijvoorbeeld in uw systeem alsof ze door uw eigen medewerkers zijn ingevoerd. 

Kunnen we vanuit Star Frame ook zelf verder ontwikkelen?

Dat kan. Star Frame is een Oracle Apex-applicatie, een open source omgeving waarin u zelf kunt door-ontwikkelen. Er zijn natuurlijk Apex-specialisten op de arbeidsmarkt. U kunt er ook voor kiezen uw eigen IT-medewerkers op te leiden in samenwerking met Yellow Advice om zo uw IT-organisatie meer zelfredzaam en bekend te maken met deze nieuwe technologie.