Star Frame

Logistiek ontwikkelplatform voor planning en executie


Sneller door-ontwikkelen en hogere productiviteit via een logistieke app

Star Frame maakt het mogelijk nog sneller logistieke applicaties in elkaar te zetten om uw interne productiviteit te verhogen. Star Frame bevat standaard gebruikersknoppen en een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde dialogen voor de logistiek, waaronder master data, contracten en offertes, order modules, executie en facturatie. Star Frame heeft ook een ruim aanbod van beheers tools met onder meer gebruikersrollen, rechten, beveiliging, workflow-inrichting, schermindividualisatie, short cut navigatie en  spraakherkenning.

Star Frame zorgt voor schaalbaarheid en hogere productiviteit

24/7 beschikbaarheid

24/7 beschikbaar in cloud of on-premise

Multimediacomponenten

Multimediacomponenten voor beeld- en geluidopslag

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid van Oracle

Snelle ontwikkeling

Sneller ontwikkelen en boost aan productiviteit

Veel standaardfuncties

Personalisatie functies, favorieten en workflow navigatie

Veiligheid

Geavanceerde beveiliging en encryptie

Wat klanten van Star Frame vinden

PSA Antwerp
“Dankzij Star Frame kunnen we sneller ontwikkelen. Essentieel in de snel veranderende wereld van de logistiek. Daarnaast verhoogt het onze productiviteit door hoge mate van individualisatie per gebruiker.”
Heerema
“Star Frame is een renovatietool waarbij wat goed is, behouden blijft. Delen van onze verouderde logistieke apps bleken nog in orde en komen nu dankzij ‘reversed engineren’ beschikbaar in de nieuwe omgeving.”
A2B-online
"Star Frame in combinatie met de Yellow Sprint aanpak heeft gezorgd voor de meest effectieve oplossing. Binnen het project was ruimte voor voortschrijdend inzicht in de logistieke functionaliteiten."

Hoe Star frame werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Frame?

Star Frame is een ontwikkelplatform van Yellowstar gebouwd over Oracle Apex heen. Alle gebruikerskoppen zijn standaard, onder meer het opvragen van gegevens, snel zoeken, bewerken, verwijderen, filteren, xls exporteren. Star Frame bevat een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde dialogen voor de logistiek, waaronder master data, contracten en offertes, order modules, executie en facturatie. Deze zijn te hergebruiken voor iedere gewenste implementatie. Dan zijn er nog de beheers tool die Star Frame gebruiksvriendelijk maken.

Hoe is Star Frame inpasbaar binnen de andere producten van Yellowstar?

Star Frame werkt geïntegreerd samen met Star Acces en Star Talk. Portalen van Star Access zijn het verlengde van een interne IT-applicatie. Iedere externe gebruiker kan meedoen met Star Acces al dan niet verrijkt met sociale functies van Star Talk. Wanneer Star Connect in gebruik is, kunnen we datasets van externen direct inlezen. Orders staan dan bijvoorbeeld in uw systeem alsof ze door uw eigen medewerkers zijn ingevoerd. 

Kunnen we vanuit Star Frame ook zelf verder ontwikkelen?

Dat kan. Star Frame is een Oracle Apex-applicatie, een open source omgeving waarin u zelf kunt door-ontwikkelen. Er zijn natuurlijk Apex-specialisten op de arbeidsmarkt. U kunt er ook voor kiezen uw eigen IT-medewerkers op te leiden in samenwerking met Yellow Advice om zo uw IT-organisatie meer zelfredzaam en bekend te maken met deze nieuwe technologie.