Star Frame

Logistieke Toolbox


Toolbox met logistieke componenten in combinatie met Oracle APEX

Door Star Frame in combinatie met Oracle APEX kunt u uw logistiek IT landschap en dienstverlening snel, robuust en schaalbaar doorontwikkelen door gebruik te maken van doordachte logistieke componenten. Deze componenten zijn off the shelf aanwezig, hierdoor realiseert u een betrouwbare en snelle time-to-market om zowel de interne als externe productiviteit te verhogen.  Star Frame bevat een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde workflows voor de logistiek. De componenten bestaan uit: master data, contracten en offertes, proactieve alerts manager, order modules, notificaties, planning en facturatie. Star Frame heeft ook een ruim aanbod van beheers tools met onder meer user management, gebruikersrollen, rechten, beveiliging, workflow-inrichting, scherm individualisatie, short cut navigatie en  spraakherkenning.

 

Star Frame zorgt voor een boost aan productiviteit

User Management

Door user management wordt alleen relevante informatie getoond waardoor medewerkers tot 30% tijd besparen

Standaard workflows voor de logistiek

Ontdek de toolbox met onder andere: master data, order modules, notificaties, planning en facturatie

Boost aan productiviteit

Met Oracle APEX kunt u snel kan schakelen en de productiviteit verhogen

24/7 beschikbaarheid

Data binnen de applicaties is 24/7 beschikbaar in de cloud of bij u op locatie

Veilig en betrouwbaar

Uw data is veilig met de geavanceerde ontwikkelomgeving van Oracle APEX

Schaalbaarheid

Oracle is schaalbaar wat ten goede komt van uw logistieke processen

Wat klanten van Star Frame vinden

PSA Antwerp
“Dankzij Star Frame kunnen we sneller gebruikerswensen doorvoeren in ons logistiek proces. Zowel voor medewerkers als voor klanten. Essentieel in de snel veranderende logistieke wereld. Daarnaast verhoogt Star Frame onze productiviteit.”
Estron
"Delen van onze verouderde logistieke applicaties bleken nog best in orde en zijn weer beschikbaar gemaakt in de nieuwe omgeving. Zo blijft wat goed is, behouden. Daarboven op zijn logistieke web based modules toegevoegd."
A2B-online
"Star Frame in combinatie met de Yellow Sprint (agile/scrum) project aanpak heeft gezorgd voor de meest effectieve oplossing. Binnen het project was ruimte voor voortschrijdend inzicht in de logistieke functionaliteiten."

Hoe star frame werkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Star Frame?

Star Frame is een ontwikkelplatform van Yellowstar gebouwd over Oracle Apex heen. Alle gebruikerskoppen zijn standaard, onder meer het opvragen van gegevens, snel zoeken, bewerken, verwijderen, filteren, xls exporteren. Star Frame bevat een uitgebreide bibliotheek met reeds ontwikkelde dialogen voor de logistiek, waaronder master data, contracten en offertes, order modules, executie en facturatie. Deze zijn te hergebruiken voor iedere gewenste implementatie. Dan zijn er nog de beheers tool die Star Frame gebruiksvriendelijk maken.

Hoe is Star Frame inpasbaar binnen de andere producten van Yellowstar?

Star Frame werkt geïntegreerd samen met Star Access en Star Talk. Portalen van Star Access zijn het verlengde van een interne IT-applicatie. Iedere externe gebruiker kan meedoen met Star Access al dan niet verrijkt met sociale functies van Star Talk. Wanneer Star Connect in gebruik is, kunnen we datasets van externen direct inlezen. Orders staan dan bijvoorbeeld in uw systeem alsof ze door uw eigen medewerkers zijn ingevoerd. 

Kunnen we vanuit Star Frame ook zelf verder ontwikkelen?

Dat kan. Star Frame is een Oracle Apex-applicatie, een open source omgeving waarin u zelf kunt door-ontwikkelen. Er zijn natuurlijk Apex-specialisten op de arbeidsmarkt. U kunt er ook voor kiezen uw eigen IT-medewerkers op te leiden in samenwerking met Yellow Advice om zo uw IT-organisatie meer zelfredzaam en bekend te maken met deze nieuwe technologie.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar realiseert plug & play al uw Brexit-koppelingen

Weet u al hoe u moet inspelen op de Brexit? Welke ketenaanpak benodigde afspraken moeten er gemaakt worden en hoe regelt u de achterliggende IT? Yellowstar biedt hiervoor Star Connect. Een digitaal stekkerblok voor alle noodzakelijke koppelingen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Star Access (logistiek web portaal)

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →