Nu is er een werkelijk andere TMS en TOS

Een succesvolle toekomst bevordert multimodale digitalisering

In een snel veranderende, steeds competitievere markt - met ook nieuwe, anders werkende spelers - worden de eisen die klanten stellen aan multimodale dienstverlening steeds hoger.

 • Snelheid en efficiëntie
 • Flexibiliteit én betrouwbaarheid.
 • Real-time inzicht 
 • Direct anticiperen op logistieke disrupties 
 • Focus op CO2-uitstoot 

Verbeteren begint met overzicht en inzicht

Wie geen zicht heeft op de gehele logistieke keten, blijft gevoelig voor veranderingen en disrupties. Alleen als u met al uw logistieke schakels naadloos bent verbonden, blijft u in een snel veranderende logistieke wereld optimaal presteren.

Standalone wordt webbased!

Anders dan traditionele standalone systemen zijn het TMS en TOS van de toekomst webbased. Via de cloud is het mogelijk om iedereen met elkaar te verbinden. Klanten en ketenpartners kunnen elk op hun eigen manier aansluiten, versturen en ontvangen. Ongeacht of dat is via een systeem- koppeling, het web of een Excel-upload. Van grote tot kleine bedrijven, van frequente klanten tot eenmalige relaties: voor iedereen is eenvoudig toegang tot het webbased TMS of TOS mogelijk. Zowel op kantoor via de pc als onderweg of thuis via laptop, tablet en mobiele telefoon.

Bent u al voorbereid op zo'n innovatieve toekomst?

Een webbased TMS of TOS betekent:


☑ 24/7 data uitwisselen met klanten en ketenpartners.
☑ Meer doen met hetzelfde aantal mensen.
☑ Optimale ketensamenwerking
☑ Real-time lading volgen en bijsturen.
☑ Proactief anticiperen op veranderingen.
☑ Sneller en efficiënter werken.
☑ Klanten en ketenpartners zelf mee aan het stuur zetten.
☑ Inzicht kunnen geven over CO2-uitstoot.
☑ En zo een veel betere multimodale dienstverlening bieden.

Whitepaper downloaden

Lees zelf hoe de vernieuwde TMS en TOS een groot onderscheid kunnen maken voor multimodale dienstverlening in de toekomst.

  Ja, Yellowstar mag mij relevante informatie toesturen zoals whitepapers, opinieartikelen, klantcases en productupdates. Wilt u meer weten over hoe Yellowstar omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacy en Cookies verklaring voor meer informatie.

   

  Ook inzicht in de CO2-uitstoot

  Voor uw klanten (en hun klanten) wordt inzicht in hun logistieke CO2-uitstoot steeds belangrijker. Meer en meer telt dit mee bij de keuze van de vervoersmodaliteit. Een modern webbased TMS of TOS biedt u de mogelijkheid de CO2-uitstoot van het vervoer concreet meetbaar te maken en steeds per vervoerde eenheid terug te koppelen naar uw klant. Zo zijn u en uw klant klaar voor een nabije toekomst waarin de overheid rapporteren over CO2-uitstoot daadwerkelijk verplicht stelt.

   

  Meer multimodale digitalisering

  Nieuws & Events

  Duurzaamheid wordt de trigger voor ketensamenwerking

  Hoogleraar Supply Chain Management aan de Nyenrode Business University, Jack van der Veen weet het zeker: “De overheid en uiteindelijk de consument zullen afdwingen dat bedrijven echt werk gaan maken van duurzaamheid. Medewerkers vinden dat eveneens steeds belangrijker. Vervuiling is niet langer acceptabel. Duurzaamheid wordt daarmee de trigger voor ketensamenwerking. Om daadwerkelijk te verbeteren, heb je als bedrijf de keten nodig. Alleen lukt het niet.”

  Lees meer →
  Nieuws & Events

  Duurzamere logistiek vraagt 24/7 keteninzicht

  Duurzaamheid is momenteel topprioriteit in de logistiek. Voor het realiseren van de klimaatdoelen zal iedereen uiteindelijk duurzamer moeten werken. Uit eigen overtuiging of simpelweg omdat wetgeving dit verplicht. Invulling hieraan geven begint voor bedrijven met inzicht in de keten. Ketensamenwerking wordt nog belangrijker dan het al was.

  Lees meer →
  Nieuws & Events

  Een duurzame supply chain begint met ketensamenwerking

  Ketensamenwerking lijkt een abc’tje. Sneller en efficiënter werken tegen lagere kosten zijn bewezen voordelen. Toch moeten nog heel veel producenten, retailers en logistieke dienstverleners over die drempel heen. Duurzaamheid is daarvoor het vliegwiel.  Maatschappelijke druk en aanstaande wettelijke verplichtingen (CSRD) stellen bedrijven voor nieuwe opgaven. Transparantie is de basis voor duurzame keuzes en het voldoen aan nieuwe regels.

  Lees meer →