Nu is er een werkelijk andere TMS en TOS

Een succesvolle toekomst bevordert multimodale digitalisering

In een snel veranderende, steeds competitievere markt - met ook nieuwe, anders werkende spelers - worden de eisen die klanten stellen aan multimodale dienstverlening steeds hoger.

 • Snelheid en efficiëntie
 • Flexibiliteit én betrouwbaarheid.
 • Real-time inzicht 
 • Direct anticiperen op logistieke disrupties 
 • Focus op CO2-uitstoot 

Verbeteren begint met overzicht en inzicht

Wie geen zicht heeft op de gehele logistieke keten, blijft gevoelig voor veranderingen en disrupties. Alleen als u met al uw logistieke schakels naadloos bent verbonden, blijft u in een snel veranderende logistieke wereld optimaal presteren.

Standalone wordt webbased!

Anders dan traditionele standalone systemen zijn het TMS en TOS van de toekomst webbased. Via de cloud is het mogelijk om iedereen met elkaar te verbinden. Klanten en ketenpartners kunnen elk op hun eigen manier aansluiten, versturen en ontvangen. Ongeacht of dat is via een systeem- koppeling, het web of een Excel-upload. Van grote tot kleine bedrijven, van frequente klanten tot eenmalige relaties: voor iedereen is eenvoudig toegang tot het webbased TMS of TOS mogelijk. Zowel op kantoor via de pc als onderweg of thuis via laptop, tablet en mobiele telefoon.

Bent u al voorbereid op zo'n onnnovatieve toekomst?

Een webbased TMS of TOS betekent:


☑ 24/7 data uitwisselen met klanten en ketenpartners.
☑ Meer doen met hetzelfde aantal mensen.
☑ Optimale ketensamenwerking
☑ Real-time lading volgen en bijsturen.
☑ Proactief anticiperen op veranderingen.
☑ Sneller en efficiënter werken.
☑ Klanten en ketenpartners zelf mee aan het stuur zetten.
☑ Inzicht kunnen geven over CO2-uitstoot.
☑ En zo een veel betere multimodale dienstverlening bieden.

Whitepaper downloaden

Lees zelf hoe de vernieuwde TMS en TOS een groot onderscheid kunnen maken voor multimodale dienstverlening in de toekomst.

  Ja, Yellowstar mag mij relevante informatie toesturen zoals whitepapers, opinieartikelen, klantcases en productupdates. Wilt u meer weten over hoe Yellowstar omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacy en Cookies verklaring voor meer informatie.

   

  Ook inzicht in de CO2-uitstoot

  Voor uw klanten (en hun klanten) wordt inzicht in hun logistieke CO2-uitstoot steeds belangrijker. Meer en meer telt dit mee bij de keuze van de vervoersmodaliteit. Een modern webbased TMS of TOS biedt u de mogelijkheid de CO2-uitstoot van het vervoer concreet meetbaar te maken en steeds per vervoerde eenheid terug te koppelen naar uw klant. Zo zijn u en uw klant klaar voor een nabije toekomst waarin de overheid rapporteren over CO2-uitstoot daadwerkelijk verplicht stelt.

   

  Meer multimodale digitalisering

  Nieuws & Events

  Logistieke CO2-uitstoot concreet meetbaar

  In samenwerking met BigMile voegt Yellowstar aan twee bestaande softwareoplossingen geautomatiseerde CO2-berekeningen toe. Voor bedrijven is dit een belangrijke hulp bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

  Lees meer →
  Referenties

  De Boer Group biedt one-stop-shop voor regie over iedere supply chain

  De Boer Group heeft zich van lokaal transportbedrijf razendsnel ontwikkeld tot globale logistiek dienstverlener. Grote internationale handelsmaatschappijen, retailers en e-commercebedrijven profiteren van een vernieuwende aanpak voor het managen van hun ladingstromen vanaf Azië tot aan de voordeur van de consument.

  Lees meer →
  Downloads

  Whitepaper: wees disrupties de baas

  Of het nu om productie, handel of retail gaat: het succesvol aansturen van uw supply chain staat of valt met overzicht en inzicht. Vanaf het inschieten van de inkooporder tot de uiteindelijke proof of delivery en alles daar tussenin. Verbind daarom alle losse eilanden die uw schakels in de supply chain nu vaak zijn. Alleen zo kunt u steeds proactief handelen en wordt u de huidige logistieke disrupties de baas!

  Lees meer →