Eén oplossing voor gehele intermodale proces

Rail Cargo Group kiest voor TMS en TOS van Yellowstar

Wilt u ook optimaal samenwerken in de keten via de nieuwste technologie? Met Yellowstars TMS (Star Flow Intermodal) en TOS (Star Flow Terminals) heeft u 24/7 toegang tot uw webbased systeem. U bent plaats- en tijdonafhankelijk in toegang tot uw systeem, en zet andere schakels zoveel mogelijk zelf aan het stuur. Samenwerken wordt zo transparanter, efficiënter en daardoor vriendelijker. 

Rail Cargo Group (RCG) – de vrachtdivisie van het Oostenrijkse ÖBB –  koos voor een combinatie van TMS en TOS ter ondersteuning van de aansturing van zijn transportoperaties. Hiermee profiteert Rail Cargo Group van:

Eén oplossing voor gehele intermodale proces
Betere dienstverlening aan klanten
Zowel toegankelijk via web als EDI
Integratie met RCG-platform MIKE
Hosting in de cloud
Landen overschrijdende samenwerking
Bewezen werking
Realisatie via scrummethode

Wilt u meer weten over deze implementatie bij een van de grootste logistieke spoorbedrijven in Europa? Lees de complete case van Rail Cargo Group.

Star Flow Intermodal (TMS)

Star Flow Intermodal biedt een veelomvattend Transport Management System (TMS). Als logistieke dienstverlener organiseert u hiermee voor klanten het volledige intermodale achterlandvervoer. Van boeking tot facturatie verbindt en integreert Star Flow Intermodal de gehele intermodale keten. Wilt u ook uw intermodaal vervoer optimaal aansturen? Lees hoe Star Flow Intermodal u daarbij kan helpen. 

 

Star Flow Terminals (TOS)

Star Flow Terminals biedt inlandterminals een uitgebreid, modulair Terminal Operating System (TOS). Als inlandterminal managet u hiermee het complete logistieke proces. Van het plannen en aansturen van de terminaloperatie en -capaciteit zelf tot het samen met ketenpartners organiseren van alle schakels eromheen. U heeft volledig zicht op alle bezoekende trucks, binnenvaartschepen en treinen. Ook de planning en de uitvoering van de first en last mile voor de eindklant gebeurt via Star Flow Terminals. Datzelfde geldt voor het ontvangen van klantboekingen en de facturatie. U kunt daadwerkelijk integraal plannen. Lees meer voordelen van Star Flow Terminals. 

Ja, ik wil ook één oplossing voor mijn gehele intermodale proces

Vragen?
Neem direct contact op
Rianne Groffen
CCO