Wij nodigen u graag uit voor de Multimodaal Transport Expo op donderdag 14 maart in Breepark Breda. Tijdens dit eendaagse evenement toont de logistieke divisie van ICT Group haar innovatie oplossingen.

Bezoek onze stand en ontdek de kracht van ICT Netherlands, Yellowstar, Incore, en MobileNXT van OrangeNXT, waarbij ketensamenwerking altijd centraal staat. Of het nu gaat om naadloze informatie-uitwisseling, het beheer van uw inlandterminal of de optimalisatie van intermodale transportstromen.

De Multimodaal Transport Expo biedt niet alleen de gelegenheid om onze oplossingen uitgebreid te verkennen, maar ook om waardevolle banden te versterken met verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders in de multimodale supply chain. Het evenement omvat een boeiend programma met topsprekers uit de logistieke sector, die u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Registreer nu voor gratis toegang via onderstaande link. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen op 14 maart op de Multimodaal Transport Expo. ​​​​​​