Bij Yellowstar vernieuwen en verbeteren wij onze producten voortdurend. De afgelopen tijd hebben wij aan Star Flow Supply Chain weer meerdere nieuwe opties toegevoegd. Zo krijgt u nog meer controle over uw supply chain.

  • Automatische updates op ETA en ETD
  • Personalisatie: elke klant een eigen look & feel
  • Eenvoudig transportquotes opvragen en afhandelen
  • Visueel kosten, doorlooptijd en CO2-uitstoot afwegen

 

Automatische updates op ETA en ETD

Star Flow Supply Chain toont nu per order de verwachte aankomsttijd (ETA) en verwachte vertrektijd (ETD). Bij elke verandering volgt automatisch een update. Op het dashboard is dit in één oogopslag zichtbaar. De 24/7 actuele ETA- en ETD-informatie is zowel beschikbaar voor lading die arriveert in de zeehaven als voor de aflevering per truck bij de eindklant.

Personalisatie: elke klant een eigen look & feel  

Bedrijven profiteren in Star Flow Supply Chain van een nog betere gebruikerservaring. De implementatie van de laatste versie van Oracle Apex maakt voor iedereen een eigen look & feel mogelijk. Voor de klant (of de klant daarvan) voelt het echt of men in de eigen omgeving werkt.

Eenvoudig transportquotes opvragen en afhandelen

In Star Flow Supply Chain kunnen bedrijven nu bij meerdere expediteurs of vervoerders tegelijk een transportquote opvragen. De prijsopgaven die deze partijen doen, worden vervolgens automatisch in het systeem zichtbaar. Dat maakt het makkelijk om de beste optie te kiezen. Alle afvallers krijgen automatisch een afwijzing.

Visueel kosten, doorlooptijd en CO2-uitstoot afwegen

In Star Flow Supply Chain is via een aparte module eenvoudig de CO2-uitstoot van het transport te berekenen. Voor het maken van een afgewogen keuze tussen modaliteiten, toont het dashboard de onderlinge verschillen in transportkosten, doorlooptijd en CO2-uitstoot nu heel visueel naast elkaar. Wordt het de trein of toch het vliegtuig? 


Meer weten?

Wilt u meer weten over een van de nieuwe opties? Of bent u nieuwsgierig naar wat Star Flow Supply Chain in het algemeen voor u kan betekenen? Bel 088 141 88 00 of mail info@yellowstar.com voor een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek!