Yellow Sprint
Yellow Sprint

Seeing is believing, using is understanding!

SCRUM

Yellowstar werkt volgens de Scrum-methodiek. Dit is een continue flow van kortcyclische opleveringen, zodat de vaart erin blijft en er tegelijkertijd ruimte is voor flexibiliteit en voortschrijdend inzicht. Deze aanpak leidt tot maximale meerwaarde. Samen creëren we een oplossing die optimaal aansluit bij uw behoeften, omdat we steeds kiezen voor functionaliteiten met de hoogste toegevoegde waarde binnen het afgesproken budget.

SCRUM

Agile

Elk project heeft een ‘Scrum master’ en een ‘Product Owner’. Samen zijn ze bevoegd en bekwaam om snel keuzes te maken. Niet alleen over functionaliteit, maar ook over de resources in ons gezamenlijke team. Het Scrum-project bestaat uit minimaal drie ‘Sprints’ oftewel deelopleveringen. Iedere Sprint verloopt volgens een vast proces en begint met een stand-up sessie aan een van onze Scrum-tafels. Een Sprint heeft als resultaat een werkbare deeloplossing en een retrospectief voor verbeterpunten. De eerste Sprint, de 0-Sprint, is iets uitgebreider. Dan worden ook de initiële installatie, de procedures en keuzes voor systeembeheer vastgesteld. De laatste Sprint is het in beheer nemen en dat kan met Yellow Support.

Agile

Voordelen SCRUM

  • Snel en gefaseerd resultaat
  • Strakke regie door ervaren Scrummaster
  • Teamspirit dankzij positieve, betrokken en constructieve projectsfeer
  • Consensus over het resultaat
  • Geleidelijke in gebruik name met ruimte voor nieuwe inzichten
  • Het beste resultaat binnen de gestelde tijd en budget
Voordelen SCRUM

Scrum training

Bent u enthousiast geworden over de Scrum-methode? Graag nodigen wij u uit voor een van onze Scrum-trainingen. Na het volgen van onze Scrum-training bent u in staat complexe projecten tot een goed einde te brengen, binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget.

“Binnen een project moet je altijd stippen op de horizon hebben. Na de SCRUM training bij Yellowstar Solutions is voor ons duidelijk geworden dat SCRUM goede handvatten biedt voor het managen van individuele projectfases binnen een (groot) project. Dit is de manier waar we al enige tijd naar op zoek waren en die we in de toekomst voor onze projecten zeker gaan implementeren.” 
Jeroen van de Leur — ICT Manager Emons Group

Inschrijven Scrum training

Scrum training

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo van Yellow Sprint? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Referenties

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně