Yellow Support
Yellow Support

Your application is too expensive to neglect!

Support

Uw applicatie is in gebruik genomen. Uw gebruikers komen met vragen, opmerkingen of onvolkomenheden. Voortschrijdend inzicht vraagt wellicht om kleine aanpassingen en verbeteringen. Support van Yellowstar ondersteunt uw mensen, zorgt dat uw applicatie optimaal draait en verlengt de levensduur van uw software.

Support

Beheer

Preventief en adaptief beheer en onderhoud garanderen dat uw toepassing optimaal blijft werken. De beheerorganisatie is zo ingericht dat de initiële bouwers van uw applicatie op de achtergrond betrokken blijven bij het beheer. Onze specialisten delen hun kennis en borgen de kwaliteit. Zo blijft u verzekerd van technici die uw applicatie door en door kennen. Als u applicaties van derden bij Yellow Support onderbrengt, volgt er eerst een gedegen inventarisatie, zodat we een beheerteam op maat kunnen samenstellen.

Beheer

Zekerheid dat het goed zit

Bij Yellowstar krijgt u een heldere Service Level Agreement (SLA) en kunt u daarnaast een beheerbudget afnemen waarmee preventief en adaptief onderhoud kan worden uitgevoerd. Gegarandeerde responstijden verzekeren u van een snel antwoord en indien nodig ondernomen actie in geval van calamiteiten. Naast onderhoud en beheer verzorgen wij ook trainingen voor uw gebruikers of inwerkprogramma’s voor uw nieuwe collega’s.

Zekerheid dat het goed zit

Voordelen Support

  • Drie heldere SLA mogelijkheden met harde garanties.
  • Hoogopgeleid personeel met kennis van uw applicatie.
  • Borging van code, documentatie en data
  • Periodiek doorvoeren van technische upgrades en patches
  • Telefonisch bereikbare helpdesk en online-registratiesysteem.
  • Online inzage in geplande en uitgevoerde activiteiten.
  • Snel schakelen dankzij korte lijnen.
Voordelen Support

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo van Yellow Support? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Referenties

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně