Whitepaper: Logistieke innovatie is inmiddels een must

Leer welke soorten innovatie waarde toevoegen voor uw bedrijf

Innoveren is de enige manier waarop u zich als 3 of 4PL dienstverlener kunt onderscheiden van de massa. Gelukkig zijn de IT-tools voorhanden om innovatie te omarmen. Toch zijn deze tools geen magische toverstaf, ze zijn een middel op weg naar een doel. De basis voor innovatie ligt in de handen van het management en de werknemers van logistiek dienstverleners.

Waarom innovatie een keiharde noodzaak is voor 3 en 4PL’s

3PL en 4PL-ondernemers struikelen in hun streven naar innovatief opereren nogal eens over een gebrek aan correcte data. Is dit aspect van de business niet op orde, dan helpt ook de juiste automatisering maar deels. En dat is zonde, want juist een groot deel van de huidige manuele handelingen van werknemers is te automatiseren. Is dat voor elkaar, dan kunnen slimme planners al hun toegevoegde waarde steken in het aanpakken van de twintig procent aan uitzonderlijke orders. Een supply chain manager kan op zijn beurt tijd steken in het optimaliseren van de keten.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Vul onderstaande velden in en wij sturen u de whitepaper t toe (voeg marketing@yellowstar.com toe aan uw mail-box om er zeker van te zijn dat u de whitepaper ontvangt).