Voorkom dat u de boot mist

Ook na Brexit onbelemmerd de Nederlandse ferryterminals op of af

Door Brexit heeft u in uw ferryverkeer met het Verenigd Koninkrijk te maken met douaneformaliteiten. De Nederlandse ferryoperators hebben hierdoor veel meer boekingsgegevens van u nodig. Via Portbase moet u bij de ferryterminal bovendien altijd het bij de lading horende douanedocument voormelden. Wanneer u deze noodzakelijke werkzaamheden niet automatiseert, zijn uw planners voor elk transport nu zeker 30 minuten extra bezig.

Het niet of incorrect aanmelden van lading betekent feitelijk geen plek aan boord van de ferry’s. Chauffeurs krijgen geen toegang tot de terminal als via Portbase niet de verplichte voormelding is gedaan. Hetzelfde geldt voor de importlading. Dan mag uw lading de terminal niet af. Wilt u lange leadtimes en ontevreden klanten vermijden? Investeer dan nu in het maken van de noodzakelijke systeemkoppelingen via het digitale stekkerblok Star Connect.

Via het digitale stekkerblok (Enterprise Service Bus) van Star Connect realiseert u plug & play automatische koppelingen tussen uw eigen TMS en de systemen van de ferryterminals voor uw boekingen en met Portbase voor het via hen verplicht voormelden. Zo behoudt u het gemak van werken in uw eigen systeem. Handmatige invoer en kostbare vergissingen zijn verleden tijd. Het allerbelangrijkst: u mist geen enkele afvaart!

Wordt Brexit-proof en u profiteert van:

30 minuten besparing in de voorbereiding van elk transport
 Geen afvaarten missen
 Substantiële kostenbesparingen 
Soepele doorstroming van documenten en lading
 Einde aan handmatige invoer en vergissingen
Meer business met hetzelfde personeel
 Geen extra planners moeten aannemen
 Werken in uw eigen systeem

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wilt u weten hoe Star Connect in de praktijk werkt? Lees hoe Yellowstar Brexit-koppelingen heeft gerealiseerd voor vervoerders Daily Logistics Group en Estron.

Ook met klanten automatisch informatie uitwisselen

Voor een optimale informatie-uitwisseling met uw klanten kunt u aanvullend Star Portal Customers implementeren. Klanten geven u via dit logistieke webportal eenvoudig hun transportopdrachten door en voorzien u steeds tijdig van de extra benodigde Brexit-informatie. Iedereen die op Star Portal Customers is aangesloten, heeft via een eigen control tower 24/7 overzicht, kan steeds proactief handelen en waar nodig zelf bijsturen.

Ja, ik wil weten hoe ik mijn Brexit-verplichtingen snel kan automatiseren

    Vragen?
    Neem direct contact op
    Rianne Groffen
    Chief Commercial Officer