Overlijden collega: Robert Hendrix

In memoriam Robert Hendrix: 1991-2019

Met grote verslagenheid en verdriet hebben wij vernomen dat onze collega en vriend Robert Hendrix zaterdag 13 april jl. onverwachts is overleden door een tragische gebeurtenis. De Yellowstar familie, waar Robert toe behoorde, heeft een jonge ster verloren.

Robert is in 2018 als stagiair bij Yellowstar begonnen waar hij werkte aan het intranet. Al gauw bleek hij als harde werker een toegevoegde waarde voor de organisatie en zo kreeg hij eerder dit jaar zijn vaste contract. Hij heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor de klanten en projecten waar hij samen met zijn collega’s aan werkte. Robert was een rustige, geduldige en lieve man.

Hij kon zich goed inleven en wist zijn collega’s altijd een luisterend oor en een vertrouwd honk te bieden.

Robert was ook zeer betrokken bij de activiteiten buiten werktijd zoals de spelletjesavonden, sportdagen, uitjes van de personeelsvereniging en de overige festiviteiten. Hij stak de handen uit de mouwen tijdens de opbouw van een activiteit om vervolgens met veel plezier deel te nemen en langer te blijven om te helpen opruimen. Voor iemand die er altijd was, laat Robert een grote leegte achter.

Wij zullen aan hem terugdenken met grote waardering en gaan zijn collegialiteit en vrolijke geest enorm missen.

Ons medeleven gaat uit naar zijn dierbaren. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Namens de Yellowstar familie

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Supply chain Blokker met hulp Yellowstar volledig inzichtelijk en stuurbaar

In zes maanden tijd heeft winkelketen Blokker zijn Verre Oosten supply chain geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order voortaan vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar.

Lees meer →
Blog

Customized is het nieuwe standaard!

Waarom nemen bedrijven voor hun IT genoegen met een standaardproduct? Een keuze voor standaard heeft vele haken en ogen. Customized verenigt het beste van twee werelden: een standaard basis met een op de vraag toegesneden IT-oplossing.

Lees meer →
Blog

Nieuw is echt beter

In de logistieke sector komen wij nog vaak verouderde software tegen. Is dit eigenlijk bezwaarlijk? Vanaf een afstand bezien lijkt een verouderd softwarepakket wellicht prima, maar moderne tijden vereisen een andere aanpak.

Lees meer →