Overlijden collega: Robert Hendrix

In memoriam Robert Hendrix: 1991-2019

Met grote verslagenheid en verdriet hebben wij vernomen dat onze collega en vriend Robert Hendrix zaterdag 13 april jl. onverwachts is overleden door een tragische gebeurtenis. De Yellowstar familie, waar Robert toe behoorde, heeft een jonge ster verloren.

Robert is in 2018 als stagiair bij Yellowstar begonnen waar hij werkte aan het intranet. Al gauw bleek hij als harde werker een toegevoegde waarde voor de organisatie en zo kreeg hij eerder dit jaar zijn vaste contract. Hij heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor de klanten en projecten waar hij samen met zijn collega’s aan werkte. Robert was een rustige, geduldige en lieve man.

Hij kon zich goed inleven en wist zijn collega’s altijd een luisterend oor en een vertrouwd honk te bieden.

Robert was ook zeer betrokken bij de activiteiten buiten werktijd zoals de spelletjesavonden, sportdagen, uitjes van de personeelsvereniging en de overige festiviteiten. Hij stak de handen uit de mouwen tijdens de opbouw van een activiteit om vervolgens met veel plezier deel te nemen en langer te blijven om te helpen opruimen. Voor iemand die er altijd was, laat Robert een grote leegte achter.

Wij zullen aan hem terugdenken met grote waardering en gaan zijn collegialiteit en vrolijke geest enorm missen.

Ons medeleven gaat uit naar zijn dierbaren. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Namens de Yellowstar familie

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar wint tender voor nieuwe operationele systemen Rail Cargo Group

De Rail Cargo Group heeft voor het aansturen van zijn internationale intermodale transportoperaties het Nederlandse Yellowstar opdracht gegeven een nieuw Transport Management System (TMS) en Terminal Operating System (TOS) te ontwikkelen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar maakt u Brexit-proof

Door Brexit krijgt u vanaf 1 januari 2021 in uw ferryverkeer met het Verenigd Koninkrijk te maken met douaneformaliteiten. Als logistieke dienstverlener betekent dit veel extra werk. Met Star Connect van Yellowstar automatiseert u eenvoudig al de noodzakelijke werkzaamheden.

Lees meer →
Referenties

Supply chain Blokker met hulp Yellowstar volledig inzichtelijk en stuurbaar

In zes maanden tijd heeft Blokker zijn Verre Oosten supply chain geheel opnieuw ingericht. Gebruikmakend van Star Flow Supply Chain is elke order vanaf de fabriek in China tot het warehouse in Geldermalsen volledig inzichtelijk en stuurbaar.

Lees meer →