Infographic: Innovatiestrategie voor productie, handel en retail

On the road to five star brilliance

Er is heel wat gaande in de logistieke wereld. Zeker ook in de retail en handel. Er worden steeds meer en steeds kleinere zendingen verstuurd in een steeds kortere tijd. Optimale flexibiliteit van logistieke experts wordt dan ook gevraagd. Aan de hand van een aantal interessante stellingen op basis van eerder onderzoek van Evo Fenedex nemen we u aan de hand en geven we u inzichten om u goed voor te bereiden op 2030.

  • Ondernemers die niet aan ketensamenwerking doen verliezen hun bestaansrecht
  • Zorg voor inzicht in en controle over de supply chain door slimme technologie toe te passen
  • Hoeveel belang wordt er gehecht aan innovaties met betrekking tot  automatiseren en digitalisering?
  • Wat is de mate van uitbesteding van de logistiek door verladers

Yellowstar - altijd in beweging

Downloads

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. U voelt zich regelmatig als een held op sokken. Download ons allernieuwste trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen. Dankzij het portal boekt Vonk en Co nu tijdwinst.

Lees meer →