Onze ‘Stars’ geven Yellowstar als werkgever een 8,5. Voor het vijfde jaar op rij zijn wij hiermee gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Wij zijn daar heel trots op. Het zijn uiteindelijk onze mensen die het verschil maken. ‘Plan yourself a smile’ begint bij onszelf. Alleen met blije, gemotiveerde Stars kunnen wij voor onze klanten echt uitblinken.

 

Eerlijk, geloofwaardig en respectvol

‘Great Place to Work’ is een wereldwijd werkende organisatie, die al meer dan 35 jaar het medewerkersvertrouwen meet bij bedrijven in circa 60 landen. Ruim 80 procent van onze Stars hebben dit jaar de uitgebreide vragenlijst ingevuld. Punten waarop wij als werkgever het hoogst scoren zijn ieders eerlijke behandeling, de fysieke veilige werkomgeving en het vrij kunnen krijgen wanneer dat nodig is. Eerlijkheid, geloofwaardigheid en respect zijn de meest genoemde kernwaarden.

 

De mens voorop

CFO Sylvette de Liser de Morsain is uiteraard blij met de uitkomsten. “Great Place to Work is voor ons een belangrijk instrument om te sturen op goed werkgeverschap. De mensen zijn in onze organisatie het allerbelangrijkste. Persoonlijke ontwikkeling heeft daarom onze grote aandacht. Door iedereen de ruimte te geven, ontwikkel je je ook weer als bedrijf. Met elkaar kom je zo verder. Daar hoort uiteraard plezier bij: gezelligheid, saamhorigheid, samen dingen voor elkaar krijgen. Dat straalt ook uit naar onze klanten. Via onze dienstverlening kunnen wij op die manier echt een glimlach op hun gezicht toveren.”