Yellowstar introduceert een nieuwe versie van Star Flow Supply Chain. Voor het 24/7 aansturen van logistieke ketens staat in deze upgrade de gebruiker nog meer centraal. Het MyDay dashboard is volledig vernieuwd. Voor iedereen maakt dit het heel eenvoudig het dashboard naar eigen wens in te richten. Bijvoorbeeld voor het real-time tonen van specifieke highlights, het zichtbaar maken van vertragingen en het instellen van gewenste alerts. Een nieuw toegevoegde chatbox verbetert ook de communicatie met collega’s. De werking is bovendien intuïtiever, het gebruik spreekt haast voor zich. Voor bedrijven wordt het aansluiten van klanten en ketenpartners op Star Flow Supply Chain daardoor nog makkelijker.

Resultaat van intensief traject

CPO John Kaijen van Yellowstar: “Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe versie hebben wij aandachtig geluisterd naar onze klanten. Hoe beleven zij Star Flow Supply Chain? Aan de hand van de uitkomsten zijn wij samen met hen, UX-designers en eigen ontwikkelaars en consultants van Yellowstar het vernieuwingstraject ingegaan. In intensieve sessies is veel aanspraak gedaan op ieders creativiteit. Deelnemers werden gevraagd uit hun comfortzone te komen en out-of-the-box te durven denken. Dat was een uitdaging, maar het is mooi om te zien tot welke resultaten dit leidt.”

Meer verbeteringen

In de nieuwe versie van Star Flow Supply Chain is ook de purchase order management module aangepakt. Een aantal technische verbeteringen zorgt voor een betere performance. En daarmee stopt het niet. Voor een optimale regie over logistieke ketens blijft Yellowstar Star Flow Supply Chain voortdurend verder perfectioneren.

Alle vernieuwingen in Star Flow Supply Chain op een rij

  • Groter gebruiksgemak
  • Nieuwe look & feel
  • Intuïtiever MyDay dashboard
  • Elke gebruiker een dashboard op maat
  • Chatbox voor communicatie met collega’s    
  • Makkelijk nieuwe partijen onboarden
  • Verbeterd Purchase Order Management