Van 13 t/m 15 juni 2023 zijn wij tijdens TOC Europe aanwezig op stand F22 van ICT Group. U maakt hier kennis met de laatste innovatieve oplossingen die zowel Yellowstar als ICT Group rondom (inland) terminals bieden. 

Star Flow End-to-End

Star Flow End-to-End is een oplossing (4PL) die real-time controle biedt over elke bestelorder, inclusief de volledige regie over de goederenstroom en aansturing van het vervoer. Deze oplossing biedt beheer van de volledige keten vanaf het plaatsen van een bestelling tot aflevering bij de eindklant. Door vooraf afgesproken milestones te definiëren maakt de oplossing het mogelijk om orders real-time te volgen en indien mogelijk direct in te grijpen.

De executielaag binnen Star Flow End-to-End faciliteert de aansturing van het vervoer. Yellowstar biedt hierin een geïntegreerde multiterminal (TOS) and intermodaal TMS product. De klant controleer zo volledig de aansturing van het vervoer en alle partijen beschikken altijd over real-time inzicht in de status en positie van de order.

We verwelkomen u graag om daar meer over te vertellen!