Yellowstar

Yellowstar bij Deloitte Fast50

Yellowstar is dit jaar, evenals vorig jaar, genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Yellowstar, opgericht in 2009, levert internet technologie voor bedrijven die hun supply chain willen versnellen. Grote bedrijven hebben jarenlang fors geïnvesteerd in ERP systemen en maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen. Samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument. Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar.

Technology Fast50

“We hebben de afgelopen jaren bewezen dat je met slimme internet technologie grote vooruitgang kunt boeken door voort te bouwen op bestaande systemen. Sterker nog, je bestaande systemen gaan hier ook beter door werken. Graag bedank ik al onze Stars (medewerkers, klanten en partners) die bij hebben gedragen aan ons succes,” aldus Frank Erftemeijer, trotse oprichter van Yellowstar.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “Wat opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Technology Fast50

Meer info?

Bent u benieuwd hoe u met onze slimme internet technologie grote vooruitgang kunt boeken? Bekijk het Supply Chain Collaboration platform of neem contact met ons op.

 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně