Ontmoet Yellowstar op de Vlaamse Haven Lunch. Op donderdag 3 maart wordt de jaarlijkse Haven Lunch georganiseerd in Antwerpen. Bent u een bestuurder werkzaam in de logistieke en maritieme sector? Dan mag u dit evenement zeker niet missen!

Tijdens de Vlaamse Haven Lunch komt u in contact met meer dan 140 managers uit de logistieke en maritieme sector. Het thema dit jaar is netwerken en connectiviteit. Er zal antwoord gegeven worden op de vraag hoe er efficiënt samengewerkt kan worden in de intermodaal haven logistiek om zo een snellere en transparantere achterland ontsluiting te creëren.

Programma:

Slagkracht Vlaamse havens, over de historie en opportuniteiten om connectiviteit te bevorderen. Eric van Hooydonk, Professor Havenrecht Gent en havenadvocaat in Antwerpen.

Optimaliseren Cargo informatie: samen slim, over het samenwerken en delen van data om logistieke processen efficiënter te laten verlopen. O.a. Jeff Hermans (bestuurder Portmade) en Steven Polmans (Head of Cargo bij Brussels Airport) .

Europese Netwerken, over de connectiviteit tussen havens en het achterland. Kris van Ransbeek (Group Director Supply Chain, Maxeda DIY Group) en Serge Claesen (Managing Director Raben Group)

Sterke netwerken en optimale connectiviteit Vlaamse havens, een tafelgesprek over de toekomst en de keuzes die gemaakt moeten worden op het gebied van netwerken en connectiviteit.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Schrijf u dan snel in. Hopelijk ontmoeten we elkaar op de Vlaamse Haven Lunch in Antwerpen.

 

Inschrijven

Markets

Distributie / 4 PL

Efficiency door samenwerking en transparantie

De toekomst is vandaag! Interne en externe informatiedeling is essentieel voor efficiency en klanttevredenheid.

Intermodaal

Inzet van verschillende modaliteiten vereist de ultieme keten afstemming

Intermodale logistieke markt kenmerkt zich door de grote hoeveelheid partijen die betrokken zijn bij de uitvoer van intermodale opdrachten. Planningen en naadlose afstemming zijn cruciaal voor multimodaal vervoer.

Offshore

Een dynamische wereld vereist grip op logistieke kosten en deadlines

Door het inzichtelijk maken van alle informatiestromen zijn alle materialen op het afgesproken moment op de afgesproken plaats beschikbaar.

Aviation

Kapitaal intensieve productie middelen moeten optimaal ingezet worden.

U wilt uw productie middelen veilig, tijdig en efficient ingezeten en als de klant bestelt, wilt U direct kunnen leveren. 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně