Registratie

Schrijf u in voor ICT en Logistiek 2016 via onderstaande button! Blijf op de hoogte van de laatste innovaties en trends uit de logistieke markt!

 

ICT en Logistiek is de jaarlijks terugkerende vakbeurs op het gebied van toepassingen en diensten in de logistieke keten. Op 2 en 3 november 2016 wordt deze beurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze 2 dagen staan geheel in het teken van inspiratie, innovatie en kennisoverdracht. Ook dit jaar heten wij u weer van harte welkom op onze stand! Ons thema voor 2016 is Antifragiel.

Antifragiel

Doordat de markt zich snel beweegt is het soms moeilijk snel te reageren en kan uw positie in de markt verzwakken. Daarom hebben wij gekozen voor het thema antifragiel. Door gebruik te maken van de juiste tools en deze vooral op de juiste manier toe te passen staat u al met één-nul voor op uw concurrent. De Star Suite is ons geheel van modules die het mogelijk maakt om uw positionering in de markt te versterken. Onze software zorgt ervoor dat u proactief en realtime inzicht houdt in uw logistieke processen. Hierdoor ziet uw afwijkingen aankomen en kunt u hierop sturen. Door gebruik te maken van de SCRUM-projectmethode zijn wij, samen met u, in staat om de modules op een snelle en effectieve manier, naar wens, te implementeren. Tijdens de beurs geven wij u graag een toelichting op de route van fragiel naar antifragiel

Antifragiel

Waarom ICT en Logistiek bezoeken?

Ook dit jaar biedt ICT en Logistiek weer een uitgebreid aanbod aan u als bezoeker. Naast de vele mooie stands kunt u deelnemen aan diverse kennissessies, seminars, congressen en interessante tours. De markt is constant in beweging en veranderingen gaan erg snel. Tijdens de beurs wordt u op de hoogte gehouden van de laatste innovaties en trends uit de markt. 

Inschrijven

Waarom ICT en Logistiek bezoeken?

Ontmoet ons op ICT en Logistiek

We nodigen u van harte uit om onze stand op ICT en Logistiek 2016 te bezoeken. Zoals voorgaande jaren geven wij de bezoekers de ultieme beurs ervaring op onze stand. We praten u bij over de nieuwe ontwikkelingen in de markt, bekijken hoe u uw processen kunt optimaliseren en hoe uw organisatie ook antifragiel kan worden. Schrijf u daarom alvast in voor ICT en Logistiek of vraag alvast meer informatie aan via onderstaande buttons!

 

Markets

Distributie / 4 PL

Efficiency door samenwerking en transparantie

De toekomst is vandaag! Interne en externe informatiedeling is essentieel voor efficiency en klanttevredenheid.

Intermodaal

Inzet van verschillende modaliteiten vereist de ultieme keten afstemming

Intermodale logistieke markt kenmerkt zich door de grote hoeveelheid partijen die betrokken zijn bij de uitvoer van intermodale opdrachten. Planningen en naadlose afstemming zijn cruciaal voor multimodaal vervoer.

Offshore

Een dynamische wereld vereist grip op logistieke kosten en deadlines

Door het inzichtelijk maken van alle informatiestromen zijn alle materialen op het afgesproken moment op de afgesproken plaats beschikbaar.

Aviation

Kapitaal intensieve productie middelen moeten optimaal ingezet worden.

U wilt uw productie middelen veilig, tijdig en efficient ingezeten en als de klant bestelt, wilt U direct kunnen leveren. 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně