Yellowstar

ICT & Logistiek 2017

ICT en Logistiek is de jaarlijks terugkerende beurs op het gebied van toepassingen en diensten in de logistieke keten. Op 28, 29 en 30 november 2017 wordt deze beurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, samen met Logistica. Het beursthema dit jaar is Digital Supply Chains. Yellowstar legt u graag uit hoe u uw Digitale Supply Chain verrijkt door gebruik te maken van sociale functies. Ook dit jaar heten wij u weer van harte welkom op onze stand! 

Schrijf u in voor ICT en Logistiek 2017 via onderstaande button! Blijf op de hoogte van de laatste innovaties en trends uit de logistieke markt!

Inschrijven ICT & Logistiek 

Digital Supply Chains

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. Technologie en automatisering worden steeds belangrijker in de logistiek en alles wat gedigitaliseerd kan worden, wordt gedigitaliseerd. Er komt steeds meer data vrij die kan worden ingezet in het optimaliseren van de logistiek en supply chain, ofwel ketenverbetering. De keten wordt meer verbonden, intelligenter, schaalbaarder en sneller dan de traditionele logistiek en supply chain: Digital Supply Chains. 

Digital Supply Chains

WMS-tour

Yellowstar levert Sociale Supply Chain Cloud oplossingen die uw interne en externe ketenpartijen met elkaar verbinden en uw keten verkorten en versnellen. Yellowstar Solutions streeft ernaar om bedrijven zoveel mogelijk inzicht in de logistieke keten te geven. Een WMS-systeem is onvoldoende gefocust op communicatie en koppelingen met de buitenwereld. De Suppy Chain warehouse module en mobiele apps van Yellowstar zijn een aanvulling op uw huidige WMS en zijn eenvoudig te implementeren. Ze ondersteunen uw WMS om slim en efficiënt te opereren en voorkomen onnodige handelingen, incorrecte leveringen en dragen bij aan realtime inzicht. Meer weten? Tijdens uw aanmelding voor ICT & Logistiek kunt u zich aanmelden voor de WMS-tour. Al aangemeld? Selecteer de tour dan in uw huidige aanmelding. Meld u aan voor de WMS-tour.

WMS-tour

iSHARE sessie - Osman Akdemir

In deze sessie licht Yellowstar toe hoe zij met Ritra Cargo iSHARE inzetten om het eindtransport van mode naar warehouses en winkels flexibeler en sneller te regelen. Ritra Cargo is een persoonlijke ICT gedreven expediteur voor onder andere Fashion, ze hebben een centrale rol tussen toeleveranciers en klanten. Samen met haar ICT-leverancier Yellowstar staan zij voor optimale services. Dit betekent dat data niet alleen gedeeld wordt met klanten, maar ook met de klanten van klanten en diens toeleveranciers en partners. Met iSHARE zijn Ritra Cargo en Yellowstar in staat om huidige dataconnecties te verbeteren en verdere ketenintegratie te bereiken. Meld je hier aan voor de sessie!

iSHARE sessie - Osman Akdemir

Plan, Do, Act, Check

Samenwerken binnen de logistiek wordt steeds belangrijker. Alle ketenpartijen moeten op elkaar worden aangesloten. Wanneer de intra-chain volledig is geoptimaliseerd, focus dan op de extra-chain. Met als voordeel dat u een digital supply chain creëert met tevreden klanten en werknemers. Samen met ORTEC en Transics verrijken wij uw Digitale Supply Chain.

Plan, Do, Act, Check

Oracle Database Appliance

Oracle's Database Appliance is nu bereikbaar voor elke organisatie. Om de toegangsprijs van Oracle Engineered systemen te verlagen, introduceerde Oracle de ODA. Het is ideaal voor klanten die meerdere databases willen consolideren op een hoogwaardig, hoogpresterend en schaalbaar platform. Klanten kunnen de software-uitgaven aanpassen aan de bedrijfsgroei. U betaalt hierbij alleen voor wat u gebruikt. U hoeft geen dure licentie te nemen. De focus ligt op uw business oplossingen en functionaliteiten. Bedrijven kunnen eenvoudig de uitgebreide voordelen van ODA ervaren, de kosten worden verlaagd en de bedrijfspresentaties van applicaties en databases verhoogd. Voor meer informatie, bezoek onze stand!

Oracle Database Appliance

Ontmoet ons op ICT en Logistiek

We nodigen u van harte uit om onze stand op ICT en Logistiek 2017 te bezoeken. Zoals voorgaande jaren geven wij de bezoekers de ultieme beurs ervaring op onze stand. We praten u bij over de laatste innovaties en trends uit de markt en bekijken hoe u uw processen kunt optimaliseren. Schrijf u in voor ICT en Logistiek of vraag alvast meer informatie aan via onderstaande buttons!

 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně