Yellow Team
Yellow Team

IT Detachering op basis van expertise en vertrouwen

 

Yellow Team ondersteunt bedrijven met expertise en een frisse blik op IT. De logistieke detachering en IT staffing services van Yellowstar zijn ontwikkeld op nadrukkelijk verzoek van onze klanten. Een toenemend aantal bedrijven is succesvol, ziet sales hard groeien, grijpt logistieke kansen  en boort nieuwe markten aan. IT vormt steeds vaker de basis onder deze successen. Toch behoort IT-kennis en ervaring met diverse softwareoplossingen en platformen niet tot de kernactiviteit van ondernemingen waar logistiek een grote rol speelt. Detachering en IT staffing zijn daarbij een welkome ondersteuning, ook voor uw organisatie.  

Yellow Team: voor logistieke ondernemers die een frisse blik kunnen gebruiken

Logistieke ondernemers, van verladers tot logistiek dienstverleners, van rederijen en offshore dienstverleners en van vervoerders en groothandels. Ze hebben alle behoefte aan een frisse blik op de eigen organisatie én IT-kennis en ervaring. Logistieke detachering kan bedrijven helpen bij het verbeteren van processen en het grijpen van kansen, uiteraard met behulp van IT-oplossingen.

Yellow Team: voor logistieke ondernemers die een frisse blik kunnen gebruiken

Detachering Logistiek

 

De detachering voor de logistieke sector bevat diverse soorten expertise. Denk bijvoorbeeld aan business consulting, aan IT management, maar ook aan specialisten op het gebied van Oracle soft- en hardware. Daarnaast levert Yellow Team scrum masters, project managers, testers en support engineers. Het palet aan oplossingen is groot, maar er is één gezamenlijk doel: uw onderneming ondersteunen met kennis en kunde op IT-gebied. 

Vertrouwd en snel thuis in uw organisatie

Yellowstar is een organisatie die menselijkheid en het sociale aspect van werk bijzonder belangrijk vindt. Maakt u gebruik van onze IT staffing dan zult u merken dat de personen die u inhuurt al snel deel van uw organisatie uit zullen maken als was het uw eigen personeel. De ervaring die ze meenemen geeft vertrouwen. Ook verlaagt dit de drempel om ze direct met uw klanten te laten communiceren en samenwerken. Dit geldt zelfs voor commerciële rollen.    

Vertrouwd en snel thuis in uw organisatie

Op locatie: parttime of fulltime

 

Er zijn diverse manieren waarop uw bedrijf gebruik kan maken van de detachering IT-diensten. Het merendeel van onze klanten kiest ervoor om de experts op een van de bedrijfslocaties in te zetten. U bepaalt de lengte van de periode dat u de expert wilt inzetten, wij informeren en adviseren u hierbij op basis van onze ervaring. Het parttime of fulltime inhuren van expertise is beide mogelijk. Kiest u voor een tijdelijke periode dan is het eveneens mogelijk om afspraken te maken over een automatische verlenging van de tijdsduur. Met Yellow Team IT staffing kiest u voor flexibiliteit.

Van enkele experts tot een heel team

 

IT detachering beperkt zich niet slechts tot één of enkele personen. Heeft u de behoefte aan een volledig team dat u ondersteunt bij een IT-aanpassing of bij een software-implementatie? Ook dit is mogelijk vanuit Yellow Team. Huurt u een team in, dan plukt u de vruchten van een goed op elkaar ingespeeld collectief. De teamleden kennen elkaars karaktereigenschappen en competenties. Kiest u hiervoor, dan kiest u voor een kickstart van uw project. 

Menukaart met aanvullende diensten en IT-oplossingen

Heeft u de behoefte om een project op te schalen, dan is dit uiteraard mogelijk. Bijvoorbeeld door middel van extra IT staffing. Yellowstar kan uw organisatie en processen eveneens verbeteren met diverse applicaties en diensten die we hebben ontwikkeld. Yellowstar Solutions is een IT-provider die diverse specifieke en generieke IT-oplossingen heeft ontwikkeld. Onze experts kennen de beschikbare tools en kunnen adviseren om te kiezen voor één van de beschikbare producten of diensten van de menukaart aan oplossingen. Hierover is meer informatie te vinden op de YellowSprint pagina. Wij adviseren, u kiest. De kennis die onze experts hebben van onze en uw systemen maakt het mogelijk om snel te schakelen. We kunnen ons immers voorstellen dat u niet zit te wachten op lang doorlooptijden, dat zijn zaken die wat Yellowstar betreft tot het verleden behoren.   

Menukaart met aanvullende diensten en IT-oplossingen

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo van Yellow Team? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Referenties

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně