Yellow Advice
Yellow Advice

Together we know more!

Supply Chain Consultancy

Met verfrissende inzichten en ideeën kunnen onze consultants en architecten de horizon van uw applicatielandschap verbreden, de flow binnen uw organisatie verbeteren en uw waarde in de logistieke keten vergroten. 

Supply Chain Consultancy

Verandermanagement

Samenwerken in de keten en processen harmonieus in elkaar laten grijpen zijn onontbeerlijk in de logistiek. Bij nieuwe samenwerkingsverbanden moeten systemen integreren en met elkaar gaan communiceren. Onze consultants kunnen u als deskundige collega bijstaan in dat proces van het koppelen van systemen. Tegelijkertijd kunnen zij binnen uw eigen organisatie draagkracht creëren, waardoor veranderingen soepeler verlopen. Onze consultants geven niet alleen advies, maar zorgen er ook voor dat het landt binnen uw organisatie.

Verandermanagement

Gebruikerstraining

Training zorgt ervoor dat gebruikers meer halen uit het bestaande systeem. Dat is beter dan telkens opnieuw functies erbij bouwen. Onze consultants leren niet alleen hoe uw medewerkers meer rendement halen uit het huidige systeem, maar vergroten ook het werkgemak en het werkplezier.

Gebruikerstraining

Gepersonaliseerde interface

De consultants en architecten richten zich ook op het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid. De frequentie waarmee gebruikers bepaalde menuopties en applicatiefuncties gebruiken, bepalen de inrichting van de user interface. Door de interface nauw aan te sluiten bij uw dagelijkse activiteiten, kunt u met 20% inspanning, 80% van het werk realiseren.

Gepersonaliseerde interface

Voordelen Supply Chain Consultancy

  • Altijd op korte termijn en parttime inzetbaar
  • Inbreng van marktkennis en -ervaring
  • Academisch denkkader
  • Communicatief op alle niveaus en goede beheersing van Engels en Duits
  • Toegang tot kennis binnen Yellowstar
  • Bekend met Star Suite
Voordelen Supply Chain Consultancy

Demo

Bent u benieuwd naar de volledige presentatie of een demo van Star Frame? Vul onderstaande velden in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Referenties

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně