Samskip LIVE met Dashboard (KPI) / Management Information

Met één druk op de knop, zien we realtime al onze management informatie. Normaal gesproken, is dit een week werk voor 1 persoon. Nu is het efficiënter en is de informatie realtime en 100% betrouwbaar."Bij verschillende klanten hebben we binnen 3 dagen inzicht gecreëerd in alle belangrijke managementinformatie via onze Dashboard module. Deze management informatie module haalt realtime informatie uit alle verschillende toepassingen, consolideert en presenteert deze informatie via interactive rapporten, een dashboard of een shareboard. Bovendien kunnen de gebruikers zich abonneren op zelf gedefinieerde overzichten waardoor zogenaamde waarschuwingen direct aan u worden verstuurd in geval van een afwijking. Door te klikken op de hyperlink, kunt u direct ingrijpen! RealtimeImplementaties uitgevoerd bij:

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Frankenbach heeft met Star Flow digitaal zicht op ketensamenwerking

Frankenbach Automobil Logistik GmbH is live gegaan met de Star Flow Automobile controltoweroplossing van Yellowstar. De geïmplementeerde supply chain management software is een combinatie van een order management systeem (OMS) en een TMS.

Lees meer →
Referenties

Realtime ladinginformatie bij Ritra Cargo via transparante webportal

De webportal van Yellowstar kan met behulp van standaard webservices gekoppeld worden aan elk logistiek systeem. Ritra Cargo kan de informatie nu realtime, 24/7 beschikbaar stellen aan klanten, agenten en andere ketenpartijen.

Lees meer →
Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →