Realtime keteninzicht voor de klanten van DistriRail

DistriRail volgt realtime de lading van haar wagons en zien daarbij precies welke containers er aan boord van de wagons zijn. Dit resulteert in realtime ketentransparantie voor de klanten van DistriRail. Via een centrale web applicatie worden afwijkingen direct gesignaleerd en kunnen alle ketenpartijen effectief bijsturen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Intermodale logistiek wordt nu tot samenwerking gedwongen!

Hoeveel tijd en geld wilt u nog verliezen in de containerwereld? De intermodale markt wordt tot ketensamenwerking gedwongen en integratie is noodzakelijk voor een totaal inzicht in het ketenproces. Efficiƫnt samenwerken resulteert in het minimaliseren van onnodige wachttijden.

Lees meer →
Nieuws & Events

Infographic: The future of intermodal transportation

Hoe ziet uw toekomst eruit met betrekking tot technologie voor uw transporten? Gaat u liever voor een in-huis oplossing, krijgt u uw organisatie niet mee of twijfelt u over de betrouwbaarheid van uw IT. Hoe haalt u het snelste resultaat uit uw nieuwe IT-omgeving.

Lees meer →
Downloads

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. Download ons trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste logistieke uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →