Huisman Equipment ‘live’ in 12 weken met Supply Chain Web Portal

Offshore installatie bedrijf Huisman Equipment heeft met de Yellowstar supply chain forwarding web portal de beschikking over 1 centraal systeem bij het aansturen van haar transporten en logistieke processen. De supply chain web portal is via de internet-browser 24/7 benaderbaar vanaf alle locaties & landen (Nederland, België, Tsjechië, Singapore, Brazilië, China en USA).

Huisman Equipment ‘live’ in 12 weken met Supply Chain Web Portal

Nieuw centraal systeem door toekomstige groei

Huisman Equipment transporteert een grote hoeveelheid supply-, maintenance- & projectequipment voor de productie van zwaar offshore materieel van tussen de verschillende productielocaties, klanten, leveranciers, etc. Om dit logistieke proces en het toenemende aantal transporten te organiseren, gebruikte de fabrikant van o.a. offshore kranen sinds 2006 een externe (webbased) applicatie, genaamd ‘Hoogle’. Vanwege enerzijds de verschillende transportvarianten (PO’s, spare parts orders, after-sales orders, intercompany orders, etc.) en anderzijds de verschillende onderhoudscontracten met klanten, ontstond bij Huisman de behoefte aan 1 centraal systeem voor het organiseren en consolideren van haar gehele supply chain. Met enorme groei van het offshore bedrijf in vooruitzicht, biedt de supply chain forwarding portal Huisman voldoende ondersteuning voor een gezonde toekomst.

Nieuw centraal systeem door toekomstige groei

Eén centraal systeem voor alle transporten

 

Het doel van het supply chain web portal is om vanuit één centraal systeem alle transporten efficiënt te consolideren. Via de track & trace optie heeft iedere werknemer realtime, 24/7 én overal ter wereld inzicht in de transportstatus en de locatie van de goederen. Ook is er voor iedereen toegang tot alle gerelateerde transportdocumenten, zoals: CMR, foto’s, certificaten, Boxlist, Pro-forma invoice, etc. 

Meer info?

Bent u benieuwd naar een demo? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Výbor pro veřejné zdraví Boston http://lekarnuonline.com/ zdravotní pojišťovny v Jižní Karolíně