Hoyer Fachspedition GmbH kiest webbased TMS software omgeving

Hoyer Fachspedition GmbH heeft Yellowstar gevraagd haar intern ontwikkelde TMS applicatie over te zetten naar een webbased TMS software omgeving; een rijke userinterface die helemaal op internettechnologie gebaseerd is. Via de transitie krijgen alle 24 kantoren van de grootste chemie vervoerder van Europa, met meer dan 3500 eigen wagens, beschikking over de modernst denkbare internet software (SaaS).

Logica heeft haar expertise ingebracht in het voortraject. Tijdens de proof of concept fase kon in een laboratorium omgeving het Hoyer TMS met meer dan 2000 invoerschermen, uitvoerig worden door getest. Zo ontstond ook voor Hoyer de zekerheid dat ze nog dit jaar het nieuwe systeem in gebruik kunnen nemen. Het hele team van Yellowstar dankt het Logica en het Hoyer team voor haar vertrouwen in de door ons ontwikkelde webbased TMS software.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Frankenbach heeft met Star Flow digitaal zicht op ketensamenwerking

Frankenbach Automobil Logistik GmbH is live gegaan met de Star Flow Automobile controltoweroplossing van Yellowstar. De geïmplementeerde supply chain management software is een combinatie van een order management systeem (OMS) en een TMS.

Lees meer →
Referenties

Transparantie in de keten bij Vonk en Co door Star Flow

Logistiek dienstverlener Vonk en Co is live gegaan met Star Flow, een logistieke webportal van Yellowstar. De portal geeft klanten van de onderneming continu en real-time inzicht in alle goederenbewegingen. Dankzij het portal boekt Vonk en Co nu tijdwinst.

Lees meer →
Referenties

Realtime ladinginformatie bij Ritra Cargo via transparante webportal

De webportal van Yellowstar kan met behulp van standaard webservices gekoppeld worden aan elk logistiek systeem. Ritra Cargo kan de informatie nu realtime, 24/7 beschikbaar stellen aan klanten, agenten en andere ketenpartijen.

Lees meer →