Lucardi kiest Star Flow Supply Chain van Yellowstar

Barendrecht / Den Haag, 14 september 2021 – Juweliersketen Lucardi verbetert de aansturing van zijn dagelijkse orderstroom van sieraden en horloges, afkomstig van leveranciers uit tal van landen. Het bedrijf doet dat via Star Flow Supply Chain van Yellowstar. Dit in de komende tijd uit te rollen order- en transportmanagementplatform maakt elke stap in de inkomende keten real-time inzichtelijk: vanaf de eerste order, via het transport tot aan de aflevering in het warehouse in Den Haag. De juweliersketen kan zo samen met al zijn ketenpartners daadwerkelijk regie voeren over zijn supply chain en daarin op elk gewenst moment proactief bijsturen.

Lucardi is met circa eigen 125 winkels en een omvangrijke webshop de grootste juweliersketen van Nederland. Het bedrijf biedt klanten een hip en trendy aanbod van sieraden en horloges tegen een betaalbare prijs. Kenmerkend voor de winkels zijn het uitnodigende open winkelfront en de overzichtelijke presentatie in glazen vitrines. Bezoekers kunnen hieruit zelf hun keuze maken.

100% ketentransparantie

Star Flow Supply Chain van Yellowstar maakt de inkomende stroom sieraden en horloges voor Lucardi volledig inzichtelijk en stuurbaar. Data uitwisselen in deze keten wordt heel eenvoudig. Bellen, e-mailen en het gebruik van Excel zijn straks verleden tijd. Eigen control towers geven zowel Lucardi als zijn ketenpartners 24/7 inzicht in de actuele status van orders. Uitzonderingen en veranderingen zijn dankzij deze 100% ketentransparantie steeds proactief te managen. Het order- en transportmanagementplatform van Star Flow Supply Chain werkt bovenop bestaande ERP- en operationele logistieke systemen. Bij Lucardi en zijn ketenpartners zijn hieraan geen aanpassingen nodig.