Yellowstar wederom uitgeroepen tot Great Place to Work

Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen!

Voor het tweede jaar op rij heeft Yellowstar het certificaat Great Place To Work behaald. Op alle categorieën scoren we hoger dan vorig jaar en de overall score in het medewerkerstevredenheidsonderzoek (Trust Index) was dit jaar maar liefst 84%. Wij zijn ontzettend trots dat wij wederom een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen een dikke voldoende behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen.

Het certificaat is door Marieke Hoogendoorn overhandigd aan Yellowstars CFO Marcel Bakker. Marcel Bakker: “Vorig jaar hebben we voor de eerste keer de Great Place To Work certificering mogen ontvangen. De algemene tevredenheid van onze medewerkers was positief, met een aantal verbeterpunten. Wij hebben goed geluisterd naar onze Stars en flink ingezet op alle aandachtsgebieden. Dat wij nu op alle fronten hoger scoren dan vorig jaar brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Dit resultaat behaal je alleen door er met zijn allen voor te gaan. “Plan yourself a smile”, zeggen wij altijd. Bij Yellowstar sturen we aan op een werkplek waar je trots op mag zijn. Een sfeer van vertrouwen en camaraderie staat hierbij centraal. We geloven in de groei van goed naar geweldig en blijven er alles aan doen om onze werkplek in de toekomst nog verder te verbeteren.”

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een fijne werkgever.

Het onderzoek

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek bestaat uit de categorieën Credibility, Respect, Fairness, Pride en Camaraderie. Een opvallend resultaat is dat Yellowstar in de categorieën Camaraderie en Fairness bovengemiddeld scoort ten opzichte van de andere erkende Great Place To Work organisaties.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

It’s a wrap! Bekijk onze Werken bij Yellowstar movie

Yellowstar groeit snel. Ben jij pro-actief, gedreven, open en eerlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Bekijk onze nieuwe “Werken bij Yellowstar” video en ontdek hoe het is om een Star te zijn binnen het Yellowstar team.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar verhuisd naar een ruim en modern kantoor in Woerden

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 1 januari 2019 hebben wij ons kantoor in Utrecht gesloten en zijn wij verhuisd naar een ruim en modern kantoor aan de Pelmolenlaan in Woerden.

Lees meer →
Referenties

Door APEX upgrade naar 5.1 kan Ritra Cargo klanten blijven verbinden

Als wereldwijd opererend expediteur stelt Ritra Cargo klanten en IT centraal in haar logistieke processen. De recente Oracle APEX upgrade naar 5.1 was nodig om de juiste balans te houden tussen IT en Logistiek.

Lees meer →