Yellowstar verhuisd naar een ruim en modern kantoor in Woerden

Yellowstar is een snelgroeiende organisatie, waar medewerkers werken in een open en inspirerende werkomgeving. Per 1 januari 2019 hebben wij ons kantoor in Utrecht gesloten en zijn wij verhuisd naar een ruim pand aan de Pelmolenlaan in Woerden. De locatie is goed bereikbaar per auto en met OV. Het nieuwe kantoor is onder meer uitgerust met een moderne keuken en in-hoogte-verstelbare bureau's. 

De contactgegevens van kantoor Woerden zijn als volgt:

Yellowstar Solutions BV
Pelmolenlaan 1
3347 GW Woerden

Tel: +31 (0)88 - 141 88 30
Mail: info@yellowstar.com

Naast het kantoor in Woerden hebben wij een kantoor in Barendrecht (hoofdkantoor) en Keulen. Zie onze contact pagina voor alle adressen. 

U bent van harte welkom in Woerden of een van onze andere locaties voor een kopje koffie of een gesprek over het optimaliseren van uw supply chain.

Yellowstar - altijd in beweging

Referenties

Van der Vlist live met Logistiek Web Portaal Star Access

Van der Vlist is live gegaan met Star Access. Door middel van een web portaal krijgt de klant van Van der Vlist meer grip op voorraad en een beter inzicht in de supply chain en onderliggende processen. Frank Erftemeijer interviewde Geert Bok op de ICT en Logistiek beurs.

Lees meer →
Nieuws & Events

Door APEX upgrade naar 5.1 kan Ritra Cargo klanten blijven verbinden

Als wereldwijd opererend expediteur stelt Ritra Cargo klanten en IT centraal in haar logistieke processen. Onlangs heeft zij gekozen voor een Oracle APEX upgrade naar 5.1. Deze upgrade was nodig om de juiste balans te houden tussen IT en Logistiek.

Lees meer →
Downloads

Trendrapport: 6 grootste uitdagingen van een logistiek manager

Als logistiek manager wordt er vandaag de dag veel van u gevraagd. Download ons trendrapport en stop met het continu stoppen van gaten. Leer hoe uw zes grootste uitdagingen beter te managen zijn.

Lees meer →