Yellowstar realiseert integraties met Portbase

Precies weten wat de impact van connectiviteit is. Dat is belangrijk voor Yellowstar!Door connectiviteit zijn onze klanten transparanter, flexibeler en kunnen zij zich beter aanpassen naar de klantbehoefte.Yellowstar is het enige bedrijf met de meeste Portbasegebruikers én -integraties. Door een nauwe samenwerking met Portbase en onze klanten hebben wij dit mogelijk kunnen maken. We hebben op dit moment zes integraties gerealiseerd en momenteel zijn we bezig met de zevende.Integraties die wij hebben gerealiseerd:1. Melding Export Documentatie 2. Melding Import Documentatie 3. Road Planning 4. Barge Planning 5. Laadlijst 6. Transportopdracht

Wat is Portbase?

Portbase heeft een sleutelrol in havenlogistieke netwerken in binnen- en buitenland. Voor dit doel combineert de organisatie havenkennisen ICT-knowhow in een persoonlijke samenwerkingssfeer.

Onze Klanten en Portbase

Twee van onze klanten zijn in de prijzen gevallen bij de Portbase Award 2015. Frankenbach Container Terminal en Ritra Cargo ontvingen de Zilveren Schakel. We mogen ons dan dit jaar ook met recht ‘’Leverancier van de prijswinnaars’’ noemen. In de editie van 2013 mocht onze klant Alcotrans de Gouden Schakel in ontvangst nemen.