Yellowstar realiseert integraties met Portbase

Precies weten wat de impact van connectiviteit is. Dat is belangrijk voor Yellowstar!Door connectiviteit zijn onze klanten transparanter, flexibeler en kunnen zij zich beter aanpassen naar de klantbehoefte.Yellowstar is het enige bedrijf met de meeste Portbasegebruikers én -integraties. Door een nauwe samenwerking met Portbase en onze klanten hebben wij dit mogelijk kunnen maken. We hebben op dit moment zes integraties gerealiseerd en momenteel zijn we bezig met de zevende.Integraties die wij hebben gerealiseerd:1. Melding Export Documentatie 2. Melding Import Documentatie 3. Road Planning 4. Barge Planning 5. Laadlijst 6. Transportopdracht

Wat is Portbase?

Portbase heeft een sleutelrol in havenlogistieke netwerken in binnen- en buitenland. Voor dit doel combineert de organisatie havenkennisen ICT-knowhow in een persoonlijke samenwerkingssfeer.

Onze Klanten en Portbase

Twee van onze klanten zijn in de prijzen gevallen bij de Portbase Award 2015. Frankenbach Container Terminal en Ritra Cargo ontvingen de Zilveren Schakel. We mogen ons dan dit jaar ook met recht ‘’Leverancier van de prijswinnaars’’ noemen. In de editie van 2013 mocht onze klant Alcotrans de Gouden Schakel in ontvangst nemen.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Ritra en Frankenbach winnen Zilveren Schakel Portbase

De bedrijfsketen zo goed mogelijk integreren is enorm belangrijk. Dat bewijst niet alleen de Portbase-award. De echte winst is het feit dat Ritra Cargo Holland en Frankenbach aan hun klanten kunnen laten zien dat ze klaar zijn voor de toekomst.

Lees meer →
Referenties

Hinterland cloud portal ondersteunt 4PL- bedrijven bij multimodaal plannen

Yellowstar Solutions heeft de ‘Hinterland cloud portal’ ontwikkeld. Deze portal geeft logistiek dienstverleners de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal modaliteiten te combineren. De portal is inmiddels uitgerold bij Kloosterboer, Honkoop en Distri Rail.

Lees meer →
Referenties

Frankenbach back on track door integratie en implementatie in SC

Administratieve druk groeit, terminals raken overbelast en planners verliezen het overzicht. Slimme apps, ervaring en integratie kunnen bestaande systemen verrijken, verbinden en vernieuwen! Na Neska en Hoyer ontdekt ook logistieke dienstverlener Frankenbach de mogelijkheden.

Lees meer →