Yellowstar op 19e plaats in Main Software Top 50

Yellowstar heeft weer een award in ontvangst mogen nemen dit jaar. Wij zijn door Main Capital Partners uitgeroepen tot één van de meest innovatieve en snelst groeiende software bedrijven van Nederland. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt tijdens haar jaarlijks terugkerende editie van de Main Software Top 50. De Main Capital Partners is een strategische investeerder met een exclusieve focus op de softwaresector in de Scandinavië, Duitsland en de Benelux. Zie onderstaande video voor Yellowstar's reactie op de uitreiking van de award.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar behaald plek 33 in Deloitte Fast50 ranking

Yellowstar staat voor het tweede jaar op tijd in de Deloitte Technology Fast50 ranking. Dit jaar is Yellowstar geëindigd op nummer 33 met een groeipercentage van maarliefst 306%. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen technologiebedrijven.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar nummer 523 in top FT1000 lijst van Financial Times

Yellowstar is door Financial Times opgenomen in de top 1000-lijst voor Europa’s snelst groeiende bedrijven. Yellowstar is geëindigd op de 523ste plaats. Van de top 1000 zijn er naast Yellowstar 21 andere Nederlandse bedrijven in de lijst opgenomen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar door Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2017

Yellowstar is dit jaar wederom uitgeroepen door het Financieele Dagblad tot een FD Gazellen 2017. Hiermee behoort Yellowstar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet.

Lees meer →