Yellowstar is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’. Medewerkersonderzoek toonde opnieuw fraaie uitkomsten. Vrijwel alle ‘Stars’ oordeelden dat mensen binnen Yellowstar om elkaar geven en dat het bedrijf een fysiek veilige werkomgeving biedt. Iedereen wordt binnen Yellowstar gelijk behandeld, ongeacht geslacht, etnische herkomst, geloof of seksuele geaardheid. 

CFO Marcel Bakker is blij met de hernieuwde erkenning. “De uitkomsten geven aan dat iedereen het goed naar de zin heeft bij Yellowstar en wij elkaar enorm vertrouwen. De corona-beperkingen hebben hierop nauwelijks negatieve invloed gehad.”

Sturen op goed werkgeverschap

“Great Place to Work is voor ons een belangrijk instrument voor het sturen op goed werkgeverschap en daarmee voor het binden van medewerkers aan onze organisatie,” zo vervolgt Bakker. “Veel meer dan de arbeidsvoorwaarden zijn vertrouwen in de mensen met wie je werkt, trots op je baan en plezier met collega’s essentiële kwaliteiten die je als bedrijf primair aantrekkelijk maken.” 

Great Place To Work meet al 35 jaar het vertrouwen binnen organisaties van klein tot groot, in 60 verschillende landen. Doel is hen te helpen een Great Place to Work te worden én te blijven. Alles begint daarvoor met vertrouwen. In een cultuur waarin medewerkers een grote mate van vertrouwen ervaren, komt iedereen maximaal tot zijn recht.