Yellowstar nummer 523 in top FT1000 lijst van Financial Times

Yellowstar is door Financial Times opgenomen in de top 1000-lijst voor Europa's snelst groeiende bedrijven. Yellowstar is geëindigd op de 523ste plaats. Er zijn slechts 22 Nederlandse bedrijven die in de lijst zijn opgenomen. Het lijstje van de FT kijkt naar de gemiddelde omzetgroei per jaar over een driejarige periode. In dit geval tussen 2013 en 2016. Met de behaalde positie heeft Yellowstar bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen verwezenlijken. "We zijn heel blij dat we in een snel tempo blijven groeien en deze positie is een bewijs van ons aanhoudende succes", aldus Marcel Bakker (CFO, Yellowstar). 
FT-1000-Yellowstar

FT1000

"We zijn allemaal ongelooflijk trots op de groei die we afgelopen negen jaar hebben geboekt", zegt Marcel Bakker, CFO van Yellowstar. "Ons succes heeft bedrijven geholpen om met slimme internet technologie grote vooruitgang te boeken door voort te bouwen op bestaande systemen. Sterker nog, je bestaande systemen gaan hier ook beter door werken. Bedrijven maken nu duidelijk een inhaalslag om hun logistiek op orde te krijgen, samenwerking is essentieel bij het verbinden van de vele schakels van fabriek tot consument". Dat hier veel te winnen is, blijkt uit de indrukwekkende groeicijfers van Yellowstar. Achter ons succes bevindt zich een team van Stars (medewerkers, klanten en partners) die hebben bijgedragen aan het creëren van voorspelbare en transparante logistiek, we kijken uit naar verdere groei in 2018", aldus Frank Erftemeijer, oprichter Yellowstar.

Yellowstar - altijd in beweging

Nieuws & Events

Yellowstar behaald plek 33 in Deloitte Fast50 ranking

Yellowstar staat voor het tweede jaar op tijd in de Deloitte Technology Fast50 ranking. Dit jaar is Yellowstar geëindigd op nummer 33 met een groeipercentage van maarliefst 306%. De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing tussen technologiebedrijven.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar heeft certificering Great Place to Work behaald

Yellowstar heeft de certificering “Great Place to Work” behaald met een overall score van 75% op het medewerkerstevredenheidsonderzoek en een geslaagde Culture audit. Wij zijn ontzettend trots dat wij een jaar lang de titel Great Place to Work mogen dragen.

Lees meer →
Nieuws & Events

Yellowstar door Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2017

Yellowstar is dit jaar wederom uitgeroepen door het Financieele Dagblad tot een FD Gazellen 2017. Hiermee behoort Yellowstar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet.

Lees meer →